«Budescu m-a înjurat pe mine, iar eu pe Lucescu!»

Ultima actualizare:

    Budescu a jucat slab  de la revenirea la AstraFoto: Sportpictures.eu
Budescu a jucat slab de la revenirea la AstraFoto: Sportpictures.eu

Şefii Astrei s-au rugat o lună de Constantin Budescu să revină la Giurgiu, dar mai bine îşi vedeau de treabă! Mijlocaşul nu mai dă randamentul de dinainte de plecarea în China şi mai e şi obraznic.

Împotriva celor de la ASA, cel poreclit „Sarmale” datorită apetitului său culinar tot timpul dezvoltat, a jucat din nou slab. A rezistat pe teren 75 de minute doar datorită indulgenţei lui Şumudică, deşi putea fi schimbat mult mai devreme, având în vedere că mergea pe teren. Budescu n-a fost însă mulţumit şi în filosofia lui trebuia să rămână pe gazon toate cele 90 de minute. Astfel, după schimbarea cu Nicoară, în loc să strângă mâna întinsă de tehnician, acesta l-a insultat grosolan. „Ce faci, mă, tu mă înjuri pe mine?”, i-a replicat indignat Şumudică, dar lucrurile s-au calmat ulterior.

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Victoria cu 2-0, doar a doua a sezonului pentru campioană, a liniştit nervii, iar tehnicianul n-a mai fost atât de supărat pe jucătorul său şi l-a scuzat printr-o comparaţie cu el însuşi.

„Să mă înjure Budescu cât vrea, nu e o problemă! Şi eu am făcut un astfel de gest când eram la Rapid, cu Mircea Lucescu. M-a scos când marcasem 3 goluri şi spre ruşinea mea l-am înjurat. Dar tot stadionul striga Şumi, Şumi-gol şi mi-am permis. Săptămâna viitoare, la masă, a venit după mine şi mi-a șoptit la ureche: «să știi că am auzit că m-ai înjurat şi mi-ar fi uşor să te elimin, dar eşti golgheterul echipei și sunt convins că o să-mi câştigi meciul viitor». M-a responsabilizat, am dat gol şi pasă de gol şi am bătut pe Dinamo” a tranşat problema Marius Șumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
roberto baggio jpg
CM Qatar 2022 - sferturi: Anglia - Franța. FOTO EPA-EFE
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net