Budescu şi chinezii: "Ei mă strigau, eu nu înţelegeam"

Ultima actualizare:

    Budescu era  liderul de valoare  al AstreiFOTO: Sportpictures.eu
Budescu era liderul de valoare al AstreiFOTO: Sportpictures.eu

Pentru că în China se serbează în această perioadă Anul Nou, Constantin Budescu beneficiază de câteva zile în plus de vacanţă, pe care le va petrece în ţară, ocazie cu care îşi va rezolva şi ultimele probleme legate de viză.

„Am făcut câteva poze pe-acolo, deja mă cunosc şi fanii. Ei mă strigau, dar eu nu prea înţelegeam. Nu-mi spun pe nume, mă strigă Budi. Şi colegii sunt ok, am făcut câteva antrenamente”, a povestit internaţionalul român.

Noul sezon din liga a doua chineză va începe în luna martie, astfel că Budescu va intra de săptămâna viitoare în cantonament cu noii săi colegi de la Dalian Yifang. „M-au şocat transferurile făcute de chinezi în ultima perioadă. Aţi văzut ce sume se vehiculează. Eu am un salariu normal, dar voi câştiga mai mult dacă promovăm”, a spus Budescu. Fostul giurgiuvean a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Dalian, urmând să câştige în această perioadă peste două milioane de euro.

Budescu a comentat şi subiectul legat de naţionala României, selecţionerul Iordănescu insinuând faptul că „Budi-gol” şi-a cam luat adio de la Euro 2016 prin transferul în liga secundă a Chinei. „Am vorbit cu cei de la naţională, care m-au felicitat şi atât. Îi aştept pe secunzii de la naţională să vină să mă vadă. Îi voi aştepta la aeroport”, a declarat Budescu.

Gabriel Enache e urmaşul său la Astra

Constantin Budescu i-a părăsit pe giurgiuveni chiar în momentul când aceştia aveau mai mare nevoie de el, dar crede că echipa a rămas pe mâini bune. Gabriel Enache e văzut de internaţional ca urmaşul său la Astra, chiar dacă acum nu se înţelege prea bine cu conducerea. „Eu zic că echipa o să se descurce şi fără mine, nu o să aibă probleme. E Enache acolo". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
roberto baggio jpg
CM Qatar 2022 - sferturi: Anglia - Franța. FOTO EPA-EFE
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net