Ca între şefi! Răzvan Burleanu l-a vizitat pe Michel Platini

image
Răzvan Burleanu şi Michel Platini

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu preşedintele UEFA, Michel Platini, la sediul forului european de la Nyon, informează site-ul oficial al federaţiei de la Casa Fotbalului.

Cu ocazia acestei întâlniri, Burleanu a acordat un interviu site-ului UEFA, în care a explicat că doreşte să aplice la FRF modelul federaţiei europene. "Vreau să iniţiez un nou mod de a gândi şi de a realiza proiecte în ce priveşte dezvoltarea fotbalului românesc folosind modelul UEFA. Cred cu tărie că acest model reprezintă o adevărată inspiraţie şi un punct de referinţă pentru organizaţiile sportive atât la nivel european, cât şi la nivel mondial", a declarat preşedintele FRF pentru sursa citată.

El a precizat că obiectivul său la conducerea FRF este de a duce România pe locul 10 în lume în următorii opt ani. "Funcţia de preşedinte vine cu o mulţime de responsbilităţi şi, când eşti tânăr, nu îţi doreşti ca numele tău să fie asociat cu un eşec. Nu e doar un vis, ci şi un obiectiv, ca România să ajungă în următorii opt ani în top 10 la nivel internaţional. Poate că va fi dificil, dar avem ambiţie şi vom fi proactivi, în special în relaţia cu UEFA", a spus noul preşedinte al FRF.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
premiul nobel foto epa efe
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg