Cadu şi-a dus soţia în Insulele Capului Verde

image
Ricardo Cadu

Ricardo Cadu ştie să-şi răsfeţe soţia. La finalul unui an extrem de obositor, în care a fot mai mult concentrat pe fotbal, căpitanul portughez de la CFR şi-a dus iubita, Dulce, într-o vacanţă de cinci stele, în Insulele Capului Verde.

Cadu şi Dulce au avut parte de sejururi care de care mai exotice. Dacă în urmă cu doi ani au ales să se bronzeze pe plaja din Seychelles, acum au fost într-o excursie de 7 zile în Insulele Capului Verde, locul de origine al regretatei cântăreţe Cesaria Evora.

simeon stalpnicul png

„Semedo are rude acolo, dar şi coechipierul meu, Pedro Celestino. I-am întrebat dacă merită să merg în vacanţă şi mi-au dat informaţii care m-au făcut curios să văd acele locuri", a explicat Cadu pentru Click! cum a ajuns pe ţărmul vestic al Africii.

Frumoasa soţie a lui Cadu, Dulce, s-a înfruptat din bunătăţile de la hotelul RIU şi s-a pozat printre stâncile de pe plajă

simeon stalpnicul png

Fotbalistul portughez a fost impresionat de opulenţa stabilimentului în care a stat, acolo unde cea mai ieftină cameră dublă e 179 € pe noapte: "Lanţul hotelier se numeşte RIU. Am închiriat o cameră într-un complex formidabil şi am beneficiat de all inclusive permanent. E ceva de vis, memorabil. Şapte zile am stat numai la plajă, ne-am bronzat, am mâncat fructe de mare şi fructe exotice". Insulele i-au lăsat însă şi o impresie proastă lui Cadu, pentru că a fost şocat de discrepanţa dintre luxul zonelor turistice şi sărăcia băştinaşilor: "Am ieşit o singură dată, câteva ore, să vedem zona. Mi s-a părut incredibil cât de sărăcăcioase sunt locurile acelea şi ce oameni nevoiaşi am văzut".

Inedit despre Insulele Capului Verde

Republica Capului Verde e formată dintr-un arhipelag situat în largul ţărmului vestic al Africii. Alcătuită din 10 insule, a fost supranumită „Perla Oceanului Atlantic".

A fost descoperită în 1456 de veneţianul Alvise Ca da Mosto, aflat în serviciul Portugaliei, iar în 1974 şi-a proclamat independenţa.

De-a lungul timpului, Insulele au fost vestite pentru comerţul cu sclavi, ulterior devenind renumite pentru recifurile de corali şi sute de faleze abrupte, plantaţiile de trestie de zahăr, banane şi nuci de cocos.

Populaţia Republicii Capului Verde e cu 100.000 de locuitori mai mare decât cea a Clujului, 418.224 de persoane.

Distanţa dintre România şi Republica Capului Verde este de 5.615 kilometri.

A atacat Steaua

Clujenii au venit cu gânduri războinice din vacanţă. Au făcut ieri vizita medicală, fără a uita însă de rivalităţile din Liga I.

“Despre Steaua se spune că ce cea mai bună echipă din România, dar n-a câştigat mai nimic. CFR şi-a făcut transferurile în vară, nu mai e cazul acum”, a  spus Cadu.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg