«Câinii» au mai făcut mari nişte anonimi

Ultima actualizare:

Încă de la debutul în competiţile internaţionale, în 1956, "câinii" au păţit cea mai mare ruşine din istorie: au pierdut în faţa vecinilor de la ŢSKA Sofia cu 8-1, după ce acasă rezultatul a fost 1-1.

Au urmat anonimi ca 17 Nentori sau Knattspyrnufelag, până în istoria recentă, când suedezii de la Elfsborg, olandezii de la NEC şi ucrainenii de la Vorskla Poltava s-au lăudat că au învins-o pe Dinamo.

Acum, eşecul a avut loc în faţa celor de la Metalist Harkov, echipă ce recent s-a familiarizat cu întrecerile europene. "Vreau să-mi felicit propria echipă. Împotriva unui adversar atât de bun nu puteam face mai mult şi atât timp cât am jucat 11 contra 11 am stat bine în teren. Am folosit aceiaşi jucători şi în campionat şi în Europa, iar pentru două competiţii de o asemenea importanţă mi-ar fi trebuit un lot mai numeros, dar nu e cazul nostru", a explicat antrenorul Dario Bonetti.

„Metalist poate ajunge departe în Liga Europa, e o echipă de calitate. Pe cine aş vrea de la Metalist? I-aş lua pe toţi, dar nu pot să iau nici măcar unul. În România nu avem asemenea jucători", a mai spus italianul de pe banca dinamoviştilor.

„Diferenţa de valoare este prea mare, din păcate. Noi mai avem mult de muncă până să ajungem la nivelul lor. Acum avem obligaţia morală să ne facem treaba cât mai bine, atât în campionat, cât şi în Cupă. Nici anul trecut nu am neglijat Cupa şi până la urmă ne-a ajutat foarte mult pentru că datorită acestei competiţii am ajuns să jucăm în Europa", a anunţat şi Srdjan Luchin. În timp ce acţionarul Ionuţ Negoiţă a afirmat: "Orice echipă din România ar fi întâlnit Metalist, la fel s-ar fi întâmplat. Dinamo nu este mai prejos decât celelalte echipe de top din Liga I pentru că am văzut o Supercupă şi o finală de Cupă în care ne-am descurcat foarte bine".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net