Catalanii, mană cerească pentru Star Manager, chiar dacă nu se vor califica

simeon stalpnicul png
Messi, Suarez şi Neymar au ieşit cu capetele plecate de pe Parc des Princes, dar e de aşteptat să-şi ia revanşa pe Camp NouFoto Click!

Barcelona a pierdut cu 4-0 la Paris şi mulţi jucători din Star Manager au renunţat la "deziluziile" Messi, Suarez sau Neymar. Argumentele sunt acelea că o calificare nu mai pare posibilă, iar un nou meci fără realizări i-ar nenoroci. Nu e însă chiar aşa!

Indiferent dacă spanolii vor obţine un rezultat de calificare în sferturi sau nu, aceştia vor ataca furibund, din primul minut, în returul de pe Camp Nou. Nimeni nu poate concepe ca starurile lui Luis Enrique să nu încerce măcar minunea, dacă nu chiar s-o realizeze. Astfel, trioul ofensiv de mai sus, plus Iniesta, şi el de obicei decisiv în astfel de partide, e de aşteptat să producă puncte frumoase managerilor din Star Manager. Temerea că în cazul unei calificări a francezilor rămâneţi cu catalanii pe cap şi cu banii blocaţi nu e justificată. Între optimi şi sferturi aveţi la dispoziţie suficiente schimbări încât să "scăpaţi" de Messi şi compania. Astfel, pentru mâine, cât încă mai puteţi, luaţi-vă în echipă la Star Manager catalani pentru că n-o să regretaţi!

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
incaierare bataie agresiune
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg