Cătălin Munteanu s-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu FC Braşov

Ultima actualizare:

    Cătălin Munteanu va  fi căpitan la Dinamo  în meciul cu Pandurii
Cătălin Munteanu va fi căpitan la Dinamo în meciul cu Pandurii

Mijlocaşul Cătălin Munteanu este de azi jucătorul celor de la FC Braşov, contractul său fiind pe doi ani.

"Cătălin Munteanu a semnat un contract pe doi ani. Ne bucurăm foarte tare că am reuşit să îl aducem. A fost una dintre ţintele noastre şi sincer, nu am sperat să îl putem aduce la Braşov, dar el şi-a dorit foarte tare să revină, aşa că totul a decurs foarte repede. Sunt convins că este un fotbalist care ne va ajuta foarte tare să ne clasăm sezonul viitor pe un loc mult superior celui pe care am terminat campionatul sezonul trecut", a spus Zotta.

Cătălin Munteanu (35 de ani) a devenit jucător liber de contract la finalul sezonului după ce înţelegerea cu Dinamo a expirat. Munteanu a mai jucat pentru FC Braşov în perioada 2008-2010.

Oficialul echipei FC Braşov a mai adăugat că joi va semna şi mijlocaşul Marius Constantinescu (ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamţ). "Cu Marian Constantinescu am bătut deja palma, mai rămâne doar să semneze, tot o înţelegere pe doi ani. Mai suntem în discuţii cu câţiva jucători, dar deocamdată nu pot spune mai multe, însă un lucru este clar, că ne dorim să completăm lotul cât mai repede", a precizat Zotta.

image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Bayern Munchen Manchester United (Getty Images) jpg
Edward Iordanescu jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg