Ce transfer! Un român va juca la o fostă câştigătoare a Cupei Angliei

Ultima actualizare:

    Sergiu Buş
Sergiu Buş

Cât timp a evoluat în România, atacantul de 22 de ani a fost legitimat aproape numai la cluburi de mâna a doua. Cariera sa a explodat însă, după ce a bătut palma cu ŢSKA Sofia, iar acum urmează un alt pas înainte.

CFR Cluj l-a avut pe Sergiu Buş în curte, între 2009 şi 2014, însă în această perioadă atacantul a bifat doar 22 de prezenţe şi patru goluri în tricoul formaţiei din Gruia. În rest, a fost împrumutat, rând pe rând, la Unirea Alba Iulia, FCM Târgu-Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Corona Braşov. Din vară, fostul internaţional U-21 a semnat cu ŢSKA Sofia, liderul la zi în prima ligă bulgară, iar cifrele sale sunt impresionante: 19 meciuri, 10 goluri.

Devenit cel mai bun marcator din campionatul bulgar, Buş a intrat în atenţia celor de la Sheffield Wednesday. După ce va efectua vizita medicală, vârful celor de la ŢSKA Sofia va semna cu ocupanta locului 9 în liga a doua engleză. Sheffield Wednesday va plăti 500.000 de euro pentru acest transfer. Formaţia britanică are patru titluri cucerite în prima ligă, ultimul în 1929-1930. De asemenea, Sheffield Wednesday a luat de trei ori Cupa Angliei (1896, 1907, 1935). Cea mai recentă performanţă a clubului e câştigarea Cupei Ligii Angliei, în 1991. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net