Cel mai mare câştig din istoria pariurilor sportive vine de la Bacău. Superbet a plătit peste 300.000 de euro

Ultima actualizare:

    Cea mai mare parte din sumă – aproape 1.300.000 de lei a fost câștigată cu 20 de bilete pe care au ieșit toate cele 19 evenimente pe care băcăuanul a mizat. Pe 10 dintre biletele câștigătoare, miza a fost 3,5 lei, pe restul de 10 de 4 lei.Foto Click!
Cea mai mare parte din sumă – aproape 1.300.000 de lei a fost câștigată cu 20 de bilete pe care au ieșit toate cele 19 evenimente pe care băcăuanul a mizat. Pe 10 dintre biletele câștigătoare, miza a fost 3,5 lei, pe restul de 10 de 4 lei.Foto Click!

Gheorghe G., a câștigat zilele trecute 1.350.093,22 de lei (aproape 300.000 de euro), cea mai mare din istoria premiilor date de casa de pariuri Superbet în cei zece ani de activitate.

Pariorul a jucat nu mai puțin de 42 de bilete, toate pe fotbal și toate câștigătoare la o cotă totală de 11.808,61.

Când a făcut verificarea biletelor, cea mai mare parte din sumă – aproape 1.300.000 de lei a fost câștigată cu 20 de bilete pe care au ieșit toate cele 19 evenimente pe care băcăuanul a mizat. Pe 10 dintre biletele câștigătoare, miza a fost 3,5 lei, pe restul de 10 bilete de 4 lei. Biletele norocoase au fost puse pe 19 meciuri dintre care 17 de primă divizie, 2 din divizii secunde, 6 au fost parte din oferta live streaming a Superbet. Rezumând, meciurile s-au jucat în 12 competiții din 11 țări, mai exact în cele mai puternice patru campionate din Europa - Premier League, La Liga, Ligue 1 și Bundesliga. Între pariurile puse se remarcă două pariuri pline de adrenalină - GG (ambele echipe marchează) și 2-4 (minim 2 - maxim 4 goluri în meci). Emoțiile au crescut la cote înalte cu 6 dintre cele 17 meciuri care au avut parte de finaluri spectaculoase. Cele mai dramatice meciuri GG au fost "prinse" cu golul egalizator din Den Haag - Venlo, reușită din minutul 86, cu golul de onoare marcat în minutul 87 de Hoffenheim în fața lui Leverkusen, cu golul de 1-1 reușit în minutul 88 Roda pe teren propriu în fața lui Twente și cu penalty-ul transformat în minutul 90+4 de Roger de la Levante, pe terenul lui Villarreal.

5 goluri marcate după minutul 80 i-au adus banii

Dintre meciurile în care au pariat 2-4 se remarcă o partidă în care chiar un român a avut prim planul pe final de meci: Tamaș (Hapoel Haifa) a fost eliminat în minutul 90+2, la 0-1. Două minute mai târziu, adversarii de la Schimona au înscris golul de 0-2 pe tabelă, un gol de milioane, la propriu pentru experimentații, dar și inspirații pariori băcăuani, mai detaliază reprezentanții companiei Superbet, cea mai mare casă de pariuri sportive din România.

Și tot acum câteva zile, un constănțean, care însă nu a dorit să-și divulge identitatea, a câștigat 750.000 de lei (peste 163.000 de euro) cu un bilet de 5 lei repetat de cinci ori și cu o cotă de 10.000. Spre deosebire de alte câștiguri mari obținute la casa de pariuri Superbet, biletul cu care acesta a câștigat este foarte rar. Jucătorul a ales să joace partide foarte echilibrate sau chiar surprize. Rar pentru că, în mod tipic, un parior avizat nici nu ar fi pus pe bilet majoritatea dintre meciurile pe care totuși a ales să mizeze jucătorul din Constanța. A mărturisit că este este un jucător fidel și norocos pe deasupra – cu Superbet câștigă în mod regulat sume de câteva sute sau mii de lei. Dar de data aceasta, este cel mai important câștig din experiența sa de parior.

A pariat 19 meciuri pe un bilet repetat cu diferite mize

Foarte pe scurt, iată care a fost strategia de pariere a inspiratului constănțean: meciul Gil Vicente – Porto II, unde pariul a fost pauză sau final 2, s-a terminat 0-1, cu un gol marcat în minutul 70. Meciul Lierse – Tubize, pronostic 1 solist, s-a încheiat 2-1, cu un gol decisiv al gazdelor înscris în minutul 88. Apoi, surpriza oferită de campionatul englez speculată cu un pariu pauză sau final 1, meciul dintre Bournemouth – Arsenal în care gazdele au revenit de la 0-1 și au câștigat partida.

Tot surprinzător, constănțeanul a pariat că ambele echipe înscriu pentru meciuri din campionatele din Grecia și Cipru. Nu s-a ferit nici de a doua ligă portugheză, mizând pe Guimaraes B contra Varzim. 

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 1.000 de agenții în toată țara și cu rulaje care se dublează cel puțin de la an la an. Businessul la nivel național este în prezent consolidat sub umbrela Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet și Magic Jackpot.

Superbet este brandul-locomotivă al grupului, iar la acest moment generează și cea mai mare parte din venituri. Cu aproape 3.000 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta și 26 de milioane de euro anul trecut.

Superbet România a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme. În această toamnă, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.

Pe 21 noiembrie 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia a obținut licență de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză. Până la începutul Campionatului Mondial din Rusia, Superbet Polonia speră să aibă funcționale aproape 100 de agenții. Ambasadorul brandului Superbet în Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fostă vedetă a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) și fost membru al echipei naționale a Poloniei. 

image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net