Cel mai rapid om din lume a trecut la fotbal. Vezi cu cine a semnat Bolt

27 februarie 2018
article img
Usain Bolt s-a apucat serios de fotbal

Jamaicanul, de opt ori campion olimpic şi de 11 ori campion mondial, deţine recordurile în probele de 100 şi 200 de metri.În vârstă de 31 de ani, Bolt a declarat mereu că vrea o carieră în fotbal după ce se retrage din atletism.

La începutul anului, Bolt spunea că se va antrena, în luna martie, cu jucătorii echipei Borussia Dortmund, dar îşi doreşte să joace la Manchester United.

"Sunt un pic stresat, este ceva nou. Dar cu puţin antrenament, voi fi la nivel. Cred că am o şansă. Mă uit la fotbal, înţeleg jocul. Aş putea fi bun. Visul meu este să semnez cu Manchester United. Alex Ferguson mă urmăreşte şi mă va ajuta dacă sunt la un nivel bun. Să câştig Liga Campionilor ar fi ceva mult mai tare ca tot ceea ce am cunoscut în atletism", declara Usain Bolt pentru Daily Express, în ianuarie.

Mamelodi Sundowns, liderul campionatului de fotbal din Africa de Sud, sugerează că fostul atlet Usain Bolt va evolua la echipa din Pretoria.

article img
Coechipierii imită celebrul gest al ”Fulgerului” Bolt

Clubul sud-african a postat, luni, un mesaj pe Twitter şi o fotografie a celui mai rapid om de pe Pământ. "Fotbalul nu va mai fi niciodată la fel", a menţionat gruparea.

Şi Bolt a postat un mesaj pe reţeaua de socializare, în care anunţa că a semnat un contract o echipă de fotbal.