Celtic a pierdut după 69 de meciuri


    Liderul din Scoţia a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Hearts şi a suferit prima înfrângere internă din ultimele 383 de zileFoto Click!
Liderul din Scoţia a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Hearts şi a suferit prima înfrângere internă din ultimele 383 de zileFoto Click!

Puţine campionate sunt atât de dominate precum este cel scoţian de Celtic Glasgow, mai ales după ce rivala Rangers a trebuit s-o ia de la 0 din cauza problemelor financiare şi n-a ajuns încă la nivelul de altădată. Totuşi, nimic nu durează la nesfârşit.

Celtic a avut şase ani de graţie în care a câştigat titlul fără să fie deranjată de cineva. Aberdeen i-a fost vicecampioană tot timpul în care a lipsit Rangers, dar i-a ţinut trena de departe. După ce a învins trupa lui Brendan Rodgers cu 2-1, pe 3 februarie 2016, în returul sezonului 2015-2016, nici Aberdeen n-a mai reuşit însă nimic, iar Celtic s-a distrat în competiţia internă ajungând la 69 de meciuri fără înfrângere. Asta însemna deja doborârea propriului record şi catolicii se gândeau deja că nimeni nu le va mai întrece vreodată această cifră. Duminică s-a produs însă ruptura. Fără să aibă vreun mare avans în faţa aceleiaşi Aberdeen, Celtic a jucat inexplicabil de deconectată în deplasarea de la Hearts şi a pierdut cu 4-0. Astfel, invincibilitatea „verzilor” s-a oprit la 6210 minute, care mai au doar două puncte peste adversara din ultimii ani. 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg