CFR a ieşit din insolvenţă! Săpunaru e pe lista de transferuri!

simeon stalpnicul png
Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat că echipa a ieşit din insolvenţă şi se vor face transferuri importante. Pe lista de priorităţi este şi Cristi Săpunaru, jucătorul Astrei.

"S-a pronunţat judecătoarea în şedinţă publică. Era un complet din două judecătoare la Curtea de Apel şi am ieşit din insolvenţă. E o situaţie normală. Anormal era ce s-a întâmplat înainte, că nu ne-au scos din insolvenţă, deşi dinainte de 10 martie nu mai existau creditori, nu mai exista masă credală", a declarat Mureşan la Digi Sport.

Mureşan a anunţat că atacantul Ciprian Deac, dorit de FCSB, va continua la Cluj şi a adăugat că deja au fost perfectate patru transferuri: "Am făcut deja nişte transferuri, dar încă nu le anunţăm. Mai urmează, mai sunt nişte jucători în Cluj acum. Am luat patru jucători, şi români şi străini. Deac este jucătorul nostru până în 2020. Dacă ni se dă o sumă corectă şi el vrea să plece, putem să discutăm. Nu la sume de 2-300.000".

Printre cei doriţi e şi Săpunaru, jucător ce nu vrea să mai continue la Astra, echipă unde nu se vor mai face investiţii şi sunt plecări masive.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
CSU Craiova, Sportpictures jpg
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg