CFR Cluj a câștigat deja primul duel cu FCSB: cel al cotelor jucătorilor

Prima etapă din 2022 a Ligii 1 începe cu o confruntare șoc: ocupanta locului secund, FCSB, primește vizita liderului, CFR Cluj. O partidă care ar putea tranșa de pe acum titlul, în cazul în care ardelenii s-ar impune, deoarece diferența de puncte dintre cele două echipe ar ajunge la 13.

Florin Tănase și Andrei Burcă sunt cei mai scumpi jucători din loturile celor două formații
Florin Tănase și Andrei Burcă sunt cei mai scumpi jucători din loturile celor două formații

Deocamdată, înaintea meciului care va avea loc duminică, la ora 20.00, pe Arena Națională, CFR Cluj a câștigat un prim duel: cel al cotelor jucătorilor. Pentru că probabil că pentru prima dată în ultimii ani, clujenii au o valoare de piață mai mare decât echipa lui Gigi Becali. Conform transfermarkt.com, jucătorii clujeni au o cotă totală de 32,03 milioane de euro, în timp ce bucureștenii totalizează 31,65 milioane de euro. Asta în ciuda faptului că FCSB va avea cei mai scumpi jucători de pe teren: Florin Tănase (5,5 milioane euro), Florinel Coman și Darius Olaru, ambii cotați la 4 milioane de euro. De la CFR, cel mai bine cotat este fundașul Andrei Burcă (3,5 milioane euro), el fiind urmat de Cristi Manea (2,7 milioane euro) și Alexandru Păun (1,8 milioane euro).

Cu un avans de zece puncte în fața bucureștenilor, ardelenii vin în Capitală cu cea mai bună apărare din campionat, una care nu a mai luat gol de nu mai puțin de 9 meciuri consecutiv, un record absolut pentru campionatul nostru, cu atât mai mult cu cât în toate cele nouă partide au obținut victoria!

În ceea ce-i privește pe jucătorii antrenați din teren de Toni Petrea și din tribună de Gigi Becali sunt obligați să învingă dacă vor să aibă vreo șansă în play-off. Pentru aceasta, omul de afaceri deja a anunțat titularii din atacul echipei sale: ”Keșeru este un jucător care ne poate ajuta. Este un atacant care marchează. El mai are contract până la vară. În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro, dezvăluind deja trei dintre titularii pe care îi va introduce mâine seară pe teren.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net