CFR Cluj a urcat, măcar pentru o zi, pe primul loc în Liga 1

Ultima actualizare:

    CFR Cluj a făcut o primă repriză foarte bună cu FC BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu
CFR Cluj a făcut o primă repriză foarte bună cu FC BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a învins miercuri cu scorul de 2-0 pe FC Botoșani și a urcat, măcar pentru 24 de ore, pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Joi are loc partida dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Ambele goluri ale ardelenilor au fost înscrise de islandezul Sigurjonsson, care a marcat în minutele 25 și 28. El a ajuns la trei goluri reușite în ultimele zile, pentru că tot nordicul și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în meciul pierdut acasă, cu Universitatea Craiova.

La finalul partidei, antrenorul învingătorilor, Edi Iordănescu, a recunoscut că s-a temut de acest meci: "Felicit echipa, pentru că era un moment important, nu numai un joc cu miză mare, presiune mare automat, cu un adversar cu calitate şi capacitate bună. Dar momentul era important pentru că veneam după meciul cu Craiova şi nimeni nu te aşteaptă, timpul e foarte scurt. Toţi jucătorii au simţit că nu trebuia să pierdem cu Craiova şi faptul că am intrat foarte bine în joc, am avut prima ocazie în minutul 3, asta ne-a dat curaj şi încredere. Jocul a mers natural în prima repriză, am consolidat bine faza atacului poziţional, am creat ocazii, am reuşit să marcăm goluri, una peste alta e bine că am intrat la pauză cu diferenţă, pentru că am putut să gestionăm bine avantajul. M-au bucurat şi realizările lui Sigurjonsson, are nevoie de moral, are nevoie de încredere, dar eu cred că echipa a făcut un efort foarte bun. De mâine intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea jocului cu FCSB, unul probabil extrem de important în economia clasamentului final, nu decisiv, dar extrem de important. Dacă aş putea să stabilesc eu rezultatul la Craiova - FCSB vi l-aş spune pe loc. Şi cum să fie, şi cum să se desfăşoare. Nu pot. O să încerc să privesc detaşat, dar în acelaşi timp cu atenţia necesară acest joc, pentru că urmează disputa cu FCSB. E un joc deschis, probabil, oricărui rezultat, cu Craiova în revenire de formă şi de moral, de entuziasm, cu FCSB care vine după un joc în care a suferit, a pierdut", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net