CFR debutează în Cehia. Campioana României și-a aflat programul din grupele Conferinței Europene

Ultima actualizare:

    CFR Cluj va încerca să treacă de faza grupelorFoto: sportpictures.eu
CFR Cluj va încerca să treacă de faza grupelorFoto: sportpictures.eu

La puțin timp după ce s-a anunțat numirea lui Dan Petrescu în poziția de antrenor principal, CFR Cluj a făcut și câteva transferuri de jucători.

Revenit în postura de director sportiv, Bogdan Mara a precizat că mijlocașii Valeriu Bordeianu (29 de ani) și Juan Emmanuel Culio (38 de ani) se vor reîntoarce și ei la echipă. De asemenea, s-a anunțat legitimarea lui Florin Ştefan, fost la Sepsi, precum și faptul că se poartă negocieri cu un mijlocaş de culoare. "Cu Djokovici s-a discutat în ultima perioadă, dar nu e o soluţie în acest moment, pentru că are un contract cu Turcia. El s-a arătat deschis să revină într-o zi la CFR", a adăugat Mara, la DigiSport.Pe de altă parte, CFR Cluj și-a aflat ieri programul meciurilor pe care le va susține în Europa Conference League. Campioana României va debuta în 16 septembrie, pe terenul formației cehe Jablonec. Apoi, va primi vizita danezilor de la Randers (30 septembrie) și a olandezilor de la Alkmaar (21 octombrie). În 4 și 25 noiembrie, CFR se va deplasa în Olanda, respectiv în Danemarca, iar în 9 decembrie va susține ultima partidă, acasă, cu Jablonec.

Programul meciurilor Grupei D este următorul:Etapa 1 - 16 septembrieOra 22.00 Jablonec - CFR Cluj şi Randers - AZ AlkmaarEtapa a 2-a - 30 septembrieOra 19.45 AZ Alkmaar - Jablonec şi CFR Cluj - RandersEtapa a 3-a - 21 octombrieOra 22.00 Jablonec - Randers şi CFR Cluj - AZ AlkmaarEtapa a 4-a - 4 noiembrieOra 19.45 Randers - Jablonec şi  AZ Alkmaar - CFR ClujEtapa a 5-a - 25 noiembrieOra 22.00 Jablonec - AZ Alkmaar şi Randers - CFR ClujEtapa a 6-a - 9 decembrieOra 19.45 CFR Cluj - Jablonec şi AZ Alkmaar - Randers

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net