Chiricheş poate relansa Serie A

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş va primi la Napoli vizita liderului, iar o victorie a  gazdelor ar face palpitant finalul de sezonFoto: Guliver/ Getty Images
Vlad Chiricheş va primi la Napoli vizita liderului, iar o victorie a gazdelor ar face palpitant finalul de sezonFoto: Guliver/ Getty Images

Vlad Chiricheş a avut un sezon greu pe San Paolo, dar pare să-l încheie pe val. A fost titular integralist în ultimele două meciuri, cu Crotone şi Empoli, şi după după un nou meci sigur la naţională are şansa să continue. Va fi însă altceva!

În Campania se deplasează rivala de moarte a tuturor echipelor din sudul Italiei: Juventus. Torinezii au opt puncte în faţa Romei şi 10 faţă de Napoli, doar victoria asigurând ceva emoţie campionatului pentru ultimele opt etape. „Bătrâna Doamnă” a câştigat cu 3-1 în tur, dar Chiricheş a fost atunci rezervă neutilizată.

Duminică, de la 21:45, Sarri trebuie să-şi ia însă măsuri suplimentare pentru blocarea liniei ofensive extraordinare a adversarului. Pe lângă Cuadrado, Dybala şi Mandzukic, pe San Paolo se întoarce şi „trădătorul” Gonzalo Higuain, plecat anul trecut de la Napoli la Juventus pentru 100 de milioane de euro. Astfel, românul va avea o seară grea, dar un meci mare în derby îi poate reface imaginea puţin şifonată în ultima vreme.

Nu doar posibila apropiere de Juventus trebuie să-i motiveze însă pe Chiricheş şi ai lui, care au nevoie să-şi securizeze măcar locul trei, ultimul care duce în Liga Campionilor. Lazio nu e mult în spate, iar duminica viitoare e meciul direct, pe Olimpico.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net