Chiricheş poate relansa Serie A


    Vlad Chiricheş va primi la Napoli vizita liderului, iar o victorie a  gazdelor ar face palpitant finalul de sezonFoto: Guliver/ Getty Images
Vlad Chiricheş va primi la Napoli vizita liderului, iar o victorie a gazdelor ar face palpitant finalul de sezonFoto: Guliver/ Getty Images

Vlad Chiricheş a avut un sezon greu pe San Paolo, dar pare să-l încheie pe val. A fost titular integralist în ultimele două meciuri, cu Crotone şi Empoli, şi după după un nou meci sigur la naţională are şansa să continue. Va fi însă altceva!

În Campania se deplasează rivala de moarte a tuturor echipelor din sudul Italiei: Juventus. Torinezii au opt puncte în faţa Romei şi 10 faţă de Napoli, doar victoria asigurând ceva emoţie campionatului pentru ultimele opt etape. „Bătrâna Doamnă” a câştigat cu 3-1 în tur, dar Chiricheş a fost atunci rezervă neutilizată.

Duminică, de la 21:45, Sarri trebuie să-şi ia însă măsuri suplimentare pentru blocarea liniei ofensive extraordinare a adversarului. Pe lângă Cuadrado, Dybala şi Mandzukic, pe San Paolo se întoarce şi „trădătorul” Gonzalo Higuain, plecat anul trecut de la Napoli la Juventus pentru 100 de milioane de euro. Astfel, românul va avea o seară grea, dar un meci mare în derby îi poate reface imaginea puţin şifonată în ultima vreme.

Nu doar posibila apropiere de Juventus trebuie să-i motiveze însă pe Chiricheş şi ai lui, care au nevoie să-şi securizeze măcar locul trei, ultimul care duce în Liga Campionilor. Lazio nu e mult în spate, iar duminica viitoare e meciul direct, pe Olimpico.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg