Chiricheş şi-a luat bolid de 150.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiricheş prinde rar primul 11 la Tottenham, dar s-a aliniat standardului echipei. Cu un salariu lunar de 100.000 de euro, şi-a îndeplinit deja o dorinţă. Vlad face senzaţie pe străzile din Londra la volanul unei superbe maşini care costă peste 150.000 de euro.

Chiricheş reprezintă cel mai scump transfer al unui jucător din Liga I. Englezii au dat 10 milioane de euro pentru a-şi achiziţiona serviciile sale şi-i plătesc un salariu pe măsură, 1.200.000 de euro pe an. Cum, financiar e asigurat, fundaşul s-a gândit să-şi îndeplinească un moft şi şi-a cumpărat un Maserati GranTurismo. Preţul e în jur de 150.000 de euro, adică o avere pentru un român de rând, având în vedere că suma reprezintă preţul a trei apartamente de două camere în cartierele bucureştene.

simeon stalpnicul png

Limuzina lui Chiricheş are dotări de top, accelerează la suta de kilometri în mai puţin de cinci secunde şi prinde o viteză de aproape 300 de kilometri la oră.

Nu întâmplător acelaşi model e condus de staruri mondiale ale fotbalului ca Leo Messi, Ibrahimovici sau Cristiano Ronaldo, cu menţiunea că aceştia mai au în garaje şi alte „bijuterii pe patru roţi", fiecare valorând sute de mii de euro.

Cu «Raţ-mobilul» prin Londra

Fundaşul celor de la West Ham, Răzvan Raţ, a devenit ţinta glumelor colegilor. El e poreclit Roland, după numele personajului tv din anii '80 Roland Rat (n.r. Rat in engleză însemană şobolan), şi acum maşina sa a fost „botezată": Ratmobile (n.r.-maşina şobolanului). „Îmi plac glumele de acest gen, fac atmosfera plăcută la echipă. Diferenţa e că maşina mea e roşie şi e mai puternică decât a adevăratului Roland. El mergea cu una roz şi lentă", a spus amuzat românul.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net