Chivu a dormit în ghete!

Ultima actualizare:

Dacă meciul de miercuri de la Marseille s-ar fi încheiat exact în minutul 90, atunci fostul căpitan al naţionalei României ar fi fost considerat unul dintre eroii nerazzurrilor.

Cristi Chivu şi colegii săi trebuiau să mai reziste la o simplă lovitură de colţ pentru a se întoarce la Milano cu un 0-0 preţios, în urma căruia ar fi păstrat prima şansă la calificare. Ultima fază importantă le-a adus însă francezilor golul victoriei, ghanezul Ayew luându-i faţa lui Chivu şi marcând în poarta lui Julio Cesar.

Bineînţeles, toate oalele s-au spart în capul românului. "A făcut o partidă decentă în faţa unor adversari explozivi, dar a dormit în ultima secundă, ruinând munca la sacrificiu a echipei sale, ceea ce este de neiertat", au scris cei de la eurosport.it.

De altfel, în majoritatea ziarelor italiene, Chivu a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Inter. Mai mult, fundaşul român s-a ales cu un cartonaş galben în urma căruia nu va putea să-şi ajute colegii în returul de la Milano, programat la 13 martie.

Inter, cea mai bătrână echipă

La doi ani după ce a câştigat Liga Campionilor, Inter Milano a devenit o echipă de "elefanţi", majoritatea trecuţi de bariera celor 30 de ani. Astfel, în meciul cu Marseille, antrenorul Claudio Ranieri a trimis pe teren un prim 11 cu o medie de vârstă de 31 de ani şi 331 de zile, cea mai înaintată din istoria Ligii Campionilor: portar - Julio Cesar (32 de ani), fundaşi - Maicon (30), Lucio (33), Samuel (33), Chivu (31), mijlocaşi - Zanetti (38), Cambiasso (31), Stankovic (33), atacanţi - Sneijder (27) Forlan (32), Zarate (24).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net