Christian Eriksen a părăsit spitalul. Fotbalistul a mulțumit pentru încurajări

Ultima actualizare:

    Fanii i-au transmis mesaje de susținere lui Christian EriksenFoto: Guliver / GettyImages
Fanii i-au transmis mesaje de susținere lui Christian EriksenFoto: Guliver / GettyImages

Aflat în spital de cinci zile, mai precis după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul de duminica trecută cu Finlanda (0-1), de la Euro 2020, danezul Christian Eriksen (29 de ani) a fost externat astăzi (vineri, 18 iunie). Acestuia i-a fost implantat un defibrilator.

Federaţia Daneză de Fotbal a oferit primele amănunte: „Christian Eriksen a fost operat cu succes şi a fost externat astăzi din Righospitalei. De asemenea, astăzi el a vizitat echipa naţională în Helsingor. Iar de acolo va pleca acasă şi va petrece timp cu familia sa”.Forul de la Copenhaga a postat pe Twitter şi un mesaj al  fotbalistului: „Vă mulţumesc pentru numărul imens de mesaje. A fost incredibil să le văd şi să le simt. Operaţia a decurs bine şi mă simt bine, în circumstanţele date. A fost minunat să îi văd din nou pe băieţi după meciul fanataastic pe care l-au făcut ieri seară. Nu este nevoie să spun că îi voi încuraja luni, împotriva Rusiei”.

Efectuată la Rigshospitalet din Copenhaga, intervenția chirurgicală a constat în implantarea unui defibrilator subcutanat în corpul mijlocaşului de la Inter Milano. Operaţia, considerată o intervenţie de rutină în domeniul medical, s-a desfășurat joi şi schimbă pentru totdeauna viaţa sportivă a jucătorului danez. În sensul că șansele sale de a mai face sport de performanță sunt mici. Cel puțin în acest moment. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net