«Clau-gol» e naşul «câinilor»

simeon stalpnicul png
Dinamo joacă contra Voluntariului, pregătită de Claudiu Niculescu, un simbol al roş-albilor, neînvins în faţa fostei echipe

Claudiu Niculescu e o fostă glorie a „câinilor”, iar după despărţirea de cei din „Ştefan cel Mare” nu a pierdut niciodată în faţa lor, indiferent că i-a întâlnit ca jucător sau antrenor.

La Piteşti, sâmbătă, 26 august, de la ora 21.00, roş-albii se vor revedea cu fostul lor atacant, acum ajuns la 41 de ani şi îmbrăcat în costumul de tehnician. Duelurile cu „Clau-gol” nu au fost benefice pentru dinamovişti. De la plecarea sa din tricoul alb-roşu, în 2010, cele două părţi s-au întâlnit de cinci ori.

Prima apariţie în „Ştefan cel Mare”, ca adversar, a fost în vara lui 2010. A deschis scorul şi-n final a reuşit o „dublă” pentru „U” Cluj, ardelenii câştigând cu 4-3.

Un an mai târziu a înscris din nou şi clujenii au triumfat cu 2-1. Şi-n toamnă s-au luptat, însă a fost o remiză, 0-0. Au urmat apoi jocurile cu Niculescu în postura de antrenor. În 2012 a obţinut un rezultat de egalitate, 2-2, bătându-se cu trupa condusă de Bonetti, după care a eliminat Dinamo din Cupa României. Era la divizionara secundă, Mioveni, şi l-a depăşit chiar pe bunul său prieten, Flavius Stoican, omul care stătea pe banca „câinilor”, 1-0. Acum, Contra va încerca să-i provoace lui Niculescu şi primul eşec în faţa lui Dinamo.

simeon stalpnicul png
Hanca a marcat golul victoriei echipei dinamoviste în etapa trecută

Antrenorul Cosmin Contra e îngrijorat din cauza lotului. Albin, Busuladzici şi Bumba au părăsit echipa, iar “Guriţă” cere întăriri. „Sper să mai aducem jucători, depinde şi de patronul echipei. Am rămas un pic descoperiţi după cele trei plecări. Sper ca echipa să se întărească în viitorul cel mai apropiat. Sunt preocupat, dar trebuie să înţeleg dacă jucătorii nu vor să rămână. Eu nu pot să promit niciunuia că va juca titular”, a spus Contra.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg