Coman, noua perlă a lui Hagi! Are doar 18 ani


    Atacantul în vârstă de 18 ani e noul produs de senzaţie al academiei lui HagiFoto Click!
Atacantul în vârstă de 18 ani e noul produs de senzaţie al academiei lui HagiFoto Click!

N-a trecut nici o lună de când Gheorghe Hagi a luat 2,5 milioane de euro pe Răzvan Marin, că "Regele" scoate altă perlă din mina lui de aur, de la Ovidiu.

Echipa sub 19 a clubului s-a calificat aseară în optimile Ligii Campionilor, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost Florinel Coman, atacantul în vârstă de 18 ani. Acesta a marcat unul dintre golurile victoriei cu 4-2 şi e deja în atenţia multor granzi, inclusiv a Stelei. Cu Florinel Coman, Hagi vrea să doboare recordul de bani încasat pe Marin de la Standard Liege şi are şanse. ”Am avut o discuție cu Gică, am vorbit cu el mult despre Florinel Coman. L-am întrebat dacă știe să finalizeze, pentru că eu vedeam că driblează foarte bine, că scoate om din joc. Hagi mi-a spus: ’O să vezi tu!’. Și uite că mi-a închis gura! Hagi a băgat mulți bani, foarte mulți bani în acest proiect, dar uite că a reușit. La un moment dat, toată familia se uita așa..., era circumspectă, chiar au început să-l întrebe ce face cu banii, erau temători, dar iată că el a avut dreptate și acum vin și rezultatele. Este o șansă uriașă pentru Viitorul 2 pentru că va avea șansa să joace cu Atletico Madrid, Barcelona, Manchester City sau PSG”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Viitorul va juca în oprimile Ligii Campionilor cu una dintre echipele PSG, Dinamo Kiev, Barcelona, PSV Eindhoven, CSKA Moscova, Real Madrid, FC Porto sau Sevilla.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg