Constantin Budescu ne-a dus la Euro, dar nu se califică la bani


    Budescu a fost om de bază în ultimul timp la echipa naţionalăFoto: Mediafax
Budescu a fost om de bază în ultimul timp la echipa naţionalăFoto: Mediafax

Pentru accesul la Euro 2016, jucătorii naţionalei vor „devora” între ei aproximativ trei milioane de euro. Banii se vor da însă în funcţie de numărul de meciuri jucate în preliminarii, capitol la care Budescu e la coada plutonului.

Tricolorii s-au calificat la turneul final din Franţa pentru ţară, dar şi pentru buzunarul propriu. Ca la orice performanţă de acest gen, urmează ca cei care au pus umărul în actuala campanie să treacă pe la casieria Federaţiei. La startul preliminariilor, jucătorii au negociat la sânge cu şeful FRF, Răzvan Burleanu, cuantumul primelor de obiectiv.

Astfel, o calificare de pe primul loc în grupă ar fi fost răsplătită cu 3,5 milioane de euro, iar calificarea de pe locul al doilea (aşa cum s-a întâmplat) cu doar trei milioane de euro. De la integraliştii Chiricheş şi Grigore până la Denis Alibec, care a prins în teren câteva minute, împărţirea banilor se va face diferenţiat, în funcţie de aportul fiecăruia.

În mod cert, se vor alcătui cel puţin trei categorii de premiere. În prima, cea cu jucători care au bifat 80 la sută din meciurile din preliminarii, prima se va apropia de 200.000 de euro de căciulă. Urmează apoi o categorie intermediară, cu tricolori care au jucat măcar în jumătate din cele 10 partide oficiale. La final, banii rămaşi vor fi distribuiţi la cei care au apărut în mod „accidental” în tricoul naţionalei.

Aici îl regăsim şi pe Budescu, marcatorul „dublei” din Feroe, care a pecetluit calificarea României la Euro. Cu 164 de minute adunate în trei meciuri, mijlocaşul Astrei nu se poate aştepta la mai mult de 50.000 de euro din totalul de trei milioane.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg