Constantin Budescu, star în Liga I, refuzat la naţională

Ultima actualizare:
Tamaş  nu a făcut  mulţi purici  la Steaua
Tamaş nu a făcut mulţi purici la Steaua

Echipa naţională e lovită de criză în ofensivă, iar salvarea putea veni de la Astra, acolo unde Constantin Budescu punctează la foc automat. Totuşi, “Generalul” nu mizează pe serviciile sale în perspectiva meciurilor din septembrie din preliminariile EURO 2016.

O explicaţie pentru refuzul lui Anghel Iordănescu a oferit-o unul dintre asistenţi săi, Ionuţ Badea. “Postul lui Budescu e de al doilea atacant, în spatele vârfului. E jucător de ultimă pasă, nu e coordonator. Nu vorbim despre valoarea lui, vorbim despre utilitate…”, a explicat antrenorul la Digi Sport. Apoi, a continuat: “Domnul Iordănescu a primit un raport cu parametrii fizici ai lui Budescu şi nu a fost deloc mulţumit. El dacă îşi va pune în slujba echipei talentul şi dacă ar face tot ceea ce ar trebui să facă din poziţia sa, ar fi un fotbalist extraordinar”

Cu alte cuvinte, Badea a spus că vedeta Astrei nu face faza defensivă. Problema a fost transmisă şi staff-ului tehnic al giurgiuvenilor şi inclusiv patronul o ştie. “Sunt sigur că şi antrenorul său îi spune aceste lucruri, s-a discutat şi cu preşedintele echipei, i s-a zis şi-n cantonamentul din iarnă, din Antalya... S-a terminat cu discursul, acum e vremea să arate. Se face diferenţa între un jucător bun şi unul de top. Nu spun că nu va fi convocat, dar acum are probleme”, a mai anunţat secundul “Generalului”. Cu toate acestea, Budescu dă randament la Astra şi-n acest sezon a marcat de patru ori în Liga I şi de alte trei dăţi în cupele europene.


    Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Atacanţii noştri sunt foarte rar titulari la cluburi

Ionuţ Badea a recunoscut că problemele echipei sunt în atac, oamenii pe care se bazează selecţionerul de obicei fiind accidentaţi, revenind după o pauză sau nefiind în ritm. “Stancu, care era singurul punct fix din atac s-a accidentat şi stă pe tuşă între patru şi şase săptămâni”, a anunţat tehnicianul. 

Celelalte “vârfuri” preferate sunt: Florin Andone, care abia a început pregătirea în liga a doua spaniolă, Marica, cel care revenit după o pauză de câteva luni suferind în trecut o accidentare gravă, Rusescu, care tocmai şi-a reziliat contractul cu Sevilla, iar Keşeru, după un interval în care s-a pregătit de unul singur, şi-a reluat activitatea la Ludogoreţ.

Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Vor mai puţini străini în Liga I

Antrenorii echipei naţionale se plâng că aria de selecţie e prea mică în campionatul intern, competiţia fiind “invadată” de străini. “E o problemă mare în Liga I: numărul străinilor e mare şi limitează posibilitatea noastră de a selecta românii. După fiecare etapă facem o analiză şi vedem că sunt câte şase-şapte străini în fiecare echipă. Trebuie să găsim o soluţie, să limităm numărul lor în Liga I”, a declarat Ionuţ Badea.

Tamaş se reapucă de fotbal în Grecia

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Gabriel Tamaş a făcut atât de multe prostii în cariera lui, încât pare ireal că cineva e încă dispus să-i acorde încredere. Nici episodul Steaua, ultima echipă care l-a exclus din motive disciplinare, nu i-a fost însă fatal, iar fundaşul în vârstă de 31 de ani e aproape de o nouă provocare.

Florin Manea, agentul jucătorului, e în aceste zile la Salonic ca să bată palma cu PAOK pentru un transfer imediat. Mutarea pare o glumă având în vedere că alb-negrii tocmai l-au dat afară fără explicaţii pe Raţ, fotbalist fără pată, spre deosebire de Tamaş, dar căile acestui sport sunt foarte încurcate.

Totuşi, fostul dinamovist are două variante de transfer în acelaşi oraş, Iraklis, echipa actuală a lui Lazăr, fiind şi ea interesată de Tamaş. Rămâne de văzut dacă nonconformistul jucător a învăţat ceva din experienţele trecute sau merge în Grecia cu gândul să rupă tavernele în două.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net