Copilul Shakirei şi al lui Pique, cel mai tânăr fan

Ultima actualizare:

    Shakira şi Pique,  alături de băiatul lor  mai mare, Milan
Shakira şi Pique, alături de băiatul lor mai mare, Milan

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz şi sport, cel format din cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique, are din nou motive de fericire.

Shakira (37 de ani) a născut joi seară, la un spital privat din Barcelona, prin cezariană, un băieţel. Acesta va primi numele de Sacha, după cum a anunţat tatăl fotbalistului.

„Mi-au spus că seamănă cu Gerard. Milan, primul lor copil, semăna după naştere cu Shakira, dar cel de-al doilea băiat seamănă mai mult cu tatăl lui”, a declarat, mândru, Amador Pique, tatăl fotbalistului. Bunicul nu apucase până ieri la prânz să-şi vadă nepotul deoarece a avut ceva mult mai important de făcut: la primele ore ale dimineţii a mers să-l înscrie în clubul fanilor echipei FC Barcelona, acolo unde a devenit, la mai puţin de o zi, suporter cu acte. La fel a procedat şi după naşterea primului nepot, Milan, care a împlinit doi ani în urmă cu câteva zile.Shakira şi Gerard Pique, care este cu 10 ani mai tânăr, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010 ce a avut loc în Africa de Sud şi unde sud-americanca a interpretat imnul oficial, „Waka Waka (This Time For Africa)”. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011.

A închiriat un etaj întreg

Acesta este  spitalul unde a  născut Shakira
Acesta este spitalul unde a născut Shakira

Pentru a avea parte de intimitate şi a se putea reface în linişte, departe de ochii curioşilor sau a ziariştilor, Shakira a închiriat un întreg etaj la spitalul Quiron Teknon din Barcelona. Pentru cele 5 nopţi planificate să le petreacă în spital, ea a plătit 250.000 de euro. În acelaşi spital, Shakira l-a adus pe lume şi pe primul său băieţel, Milan, în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net