Copos şi-a «ţepuit» iar jucătorii!

Rapid a încasat 70.000 de dolari pentru că a jucat în Antalya finala Cupei amicable Kadyrov, organizată de patronul lui Terek Groznâi, iar patronul George Copos a promis că va împărţi cu jucătorii cel puţin un sfert din această sumă care a venit neaşteptat, adică minimum 17.000 de dolari.

Banii pe care i-a primit Rapid erau suficienţi pentru a-i motiva pe jucători, dar şi pentru a plăti cantonamentele din această iarnă, dar boss-ul de la Ana s-a lăcomit din nou demonstrând încă o dată că de la vorbă la faptă e drum lung când vine vorba de bani.

Confirmarea a venit de la unul dintre jucătorii Rapidului, care a dezvăluit joi, după revenirea în ţară, cât din această sumă au primit până la urmă jucătorii.

"Copos ne-a dat doar câte 300 de dolari, nu ne-a împărţit cei 70.000 de dolari câştigaţi de noi la Cupa Kadîrov! Dar nu ne-am supărat. Aşa e dânsul. Ne-am obişnuit. Poate ne bagă salariile în întregime, a declarat amuzat fundaşul portughez Rui Duarte, unul dintre oamenii "ţepuiţi" de finanţator.

Închiriază doar bucăţi din stadion

FC Rapid trebuie să semneze în aceste zile noul contract de închiriere a stadionului Giuleşti, pentru ca echipa să aibă unde să joace în retur, dar la negocieri, conducătorii clubului au şocat prin cererea lor.

Practic, George Copos a afirmat că nu are nevoie de tot stadionul, ci doar de vestiare, duşuri, culoare, teren de joc şi tribuna oficială. Restul spaţiilor, inclusiv cel unde până nu de mult era fan shop-ul echpei, poate fi închiriat altcuiva. În aceste condiţii, giuleştenii se pot trezi la stadion cu un super market, o farmacie sau chiar un fast food.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Turkstream - Erdogan si Putin FOTO Shutterstock
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
Tragedie Indonezia, EPA jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg