Costea a «înviat» fără Cruduţa

Ultima actualizare:

    Rămas la Steaua fără  fratele său mai mare,  Mihai Costea a reuşit  să reintre în  graţiile patronului (foto: mediafax)
Rămas la Steaua fără fratele său mai mare, Mihai Costea a reuşit să reintre în graţiile patronului (foto: mediafax)

Mihai Costea şi Daniela Crudu s-au despărţit în direct la tv. Gigi Becali a aflat vestea şi i-a transmis jucătorului că dacă nu se mai împacă cu ea, va fi titular în partida din Cupa României contra celor de la FCM Târgu Mureş, 3-1.

În urma discursului patronului din Ghencea, fotbalistul l-a asigurat că a rupt orice legătură cu starleta şi Becali s-a ţinut de cuvânt.

"Dacă este adevărat, nu vrăjeli, în Cupa e titular. Un fotbalist de 22 de ani trebuie să aibă prietenă, dar un alt gen de femeie, nu din astea periculoase pentru fotbal.

Când iubita e vedetă, apare gelozia, şi jucătorul e cu gândul doar la ea. Păi, el şi la antrenamente era cu capul în nori", a dezvăluit Becali.

Latifundiarul s-a ţinut de cuvânt şi joi Mihai Costea a îmbrăcat tricoul roş-albastru din primul minut, iar Steaua a ajuns în optimile Cupei.

"Nilă" a avut o evoluţie foarte bună, reuşind două goluri, primul din penalty, plus o pasă de gol.

"Mă bucur că am înscris şi că ne-am calificat mai departe. Eu îmi aştept şansa şi când se apelează la mine dau totul pe teren.

Mi-a fost greu în această perioadă şi chestia asta o ştiu cel mai bine familia şi prietenii apropiaţi. Îi mulţumesc patronului dacă s-a bucurat la golurile mele", a spus Costea cel mic după meci.

"Două goluri şi o pasă de gol! A jucat foarte bine şi am în continuare încredere în el", a spus şi Becali.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a ţinut să explice şi motivul pentru care e mult mai bine că fratele său, Florin Costea, nu mai e la Steaua: "De mult timp voiam să ne separăm pentru că dacă unul dintre noi făcea o greşeală, aveam amândoi de suferit".

Daniela s-a mutat acasă

Bruneta încearcă să-şi ocupe timpul cu alte preocupări în aşa fel încât să nu aibă timp să se gândească la fostul iubit.

Cruduţa
Cruduţa

„Daniela doarme la mine. Suntem fericiţi aici, cu toţii. Facem mâncare, curăţenie, vorbim. Mă bucur că acum am ambele fete lângă mine", ne-a declarat Ion Crudu, tatăl Danielei, care le gătea ostropel de pui.

Bruneta a recunoscut că îi este greu fără Mihai Costea şi că încă îl mai iubeşte şi de aceea refuză încă să doarmă singură în apartamentul în care a stat cu fostul ei iubit. Locuinţa îi trezeşte multe amintiri şi nu poate vedea patul gol.

Gigi Becali, inimioare pentru Mihai

La partidă a asistat, la lojă, şi patronul echipei, Gigi Becali, care l-a "înţepat" pe Mihai Costea, arătând tuturor semnul unei inimioare, aşa cum pe vremuri Costea se bucura atunci când marca.

Gigi Beca li,  inimioare  pentru Mihai
Gigi Beca li, inimioare pentru Mihai

"Am făcut şi eu semnul pe care-l făcea Mihai Răduţ, dar şi Costea. Nu-i arăta inima Danielei? I-a prins bine că i-a dat papucii Cruduţei.

Atenţie însă, jucătorii au superstiţii. Uite, i-am dat papucii şi am dat două goluri, o să spună Costea. Ia să-i dau şi bocancii, şi sandalele. Păi nu?", a afirmat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net