Crăciunescu l-a desfiinţat pe Burleanu: "A venit îmbrăcat exact aşa cum conduce fotbalul!"


    Burleanu s-a îmbrăcat prea "colorat" pentru gusturile lui CrăciunescuFoto: Răzvan Păsărică
Burleanu s-a îmbrăcat prea "colorat" pentru gusturile lui CrăciunescuFoto: Răzvan Păsărică

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a sărit la gâtul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, cel care s-a prezentat la Gala Euro-1984 într-un sacou negru cu cămaşă bleu, pantaloni galben-muştar şi pantofi maro.

"Am venit la acest eveniment pentru că m-a invitat domnul Mircea Pascu. L-am văzut însă pe domnul Burleanu îmbrăcat exact cum conduce şi fotbalul. La un astfel de moment să vii îmbrăcat aşa, e jenant. Eu nu am discuţii cu domnia sa şi nici nu vreau să am, eu am venit în calitate de invitat al domnului Pascu. Momentul acesta am înţeles că s-a realizat la iniţiativa domnului Mircea Pascu. În ceea ce îl priveşte pe domnul Burleanu, nu poţi să apari îmbrăcat în felul ăsta la un asfel de eveniment. Îmi făcea impresia că cineva de la bucătărie a schimbat halatul, şi-a luat o haină şi a venit la eveniment. Aceşti oameni meritau mult mai mult respect", a spus Crăciunescu.


    Foto: Răzvan Păsărică
Foto: Răzvan Păsărică


    Foto: Răzvan Păsărică
Foto: Răzvan Păsărică

Jucătorii şi antrenorii care au calificat echipa naţională la Campionatul European din 1984 au fost sărbătoriţi în cadrul unui eveniment organizat la Casa Fotbalului, iar la conferinţa ce a urmat galei, Burleanu s-a apărat: "Am venit altfel îmbrăcat azi? Este ceva ciudat la modul meu de a mă îmbrăca? Să fim puţin mai serioşi în ceea ce îl priveşte pe domnul Crăciunescu, care pozează în altceva decât este".

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg