Craiova cea nervoasă, bătută și acasă

Ultima actualizare:

    Chindriș a marcat, cu capul, golul de 2-1 pentru BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu
Chindriș a marcat, cu capul, golul de 2-1 pentru BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu

Pentru Universitatea Craiova partea a doua a play-off-ului este un coșmar. Învinși de Clinceni (0-1), Sepsi (0-2) și, acum, acasă, de FC Botoșani (2-3), oltenii nu numai că au spus ”adio” unui titlu de care păreau chiar aproape, dar și-au asigurat și un loc în cartea de istorie a fotbalului românesc, la capitolul ”așa nu”.

Pentru elevii lui Marinos Ouzounidis, meciul cu Botoșani era ultima șansă de a mai rămâne cumva în cărțile luptei pentru titlu. Intrați pe teren mai mult cu gândul la cum să se răzbune pe moldoveni pentru ceea ce ei consideră a fi non-combaturile din meciurile cu FCSB, oltenii au fost parcă mai mult puși pe harță decât pe jucat fotbal. Drept urmare, au încasat și trei goluri – oaspeții au condus de fiecare dată cu 1-0, 2-1 și apoi 3-2 – dar și două cartonașe roșii. Primul l-a încasat Vătăjelu în minutul 45+1, iar al doilea Bancu, în minutul 83, ambii pentru intrări dure, care nu se justifică decât prin starea de frustrare acumulată de ”alb-albaștri”.

La finalul partidei, antrenorul grec al Universității, Marinos Ouzounidis, s-a plâns de problemele de lot. ”Nu meritam să pierdem acest meci, am fost mai buni ca adversarii, am ratat multe ocazii, dar acesta este fotbalul. Chiar şi în nouă jucători am avut ocazia de a marca, apoi au marcat ei pe contraatac al treilea gol. Nu mă mai gândesc la titlu. Noi nu avem jucători, asta este cea mai mare problemă în acest moment. Nu avem soluţii, asta trebuie să găsim. Mai avem jocuri în play-off, dar şi în Cupa României, iar în acest moment avem o problemă mare cu jucătorii. Obiectvul nostru este să câştigăm cupa şi să rămânem pe locul 3, dar trebuie să găsim jucători”, a declarat Ouzounidis după meci. El spune că nu se teme pentru postul său, deși din favorită la titlu Craiova a ajuns să tremure și pentru locul al treilea, pe care îl vizează acum Sepsi. Echipa lui Leo Grozavu e la doar patru puncte în spate, iar la cum joacă acum oltenii nimic nu mai este sigur pentru ei. Mai ales că acum pentru ei vin meciurile cu CFR Cluj (de la Craiova) și FCSB, din deplasare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net