Craiova - FCSB, ”finala” pentru titlul de campioană a turului

Ultima actualizare:

    Dennis Man și Florinel Coman sunt cel mai bine cotați jucători de la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Dennis Man și Florinel Coman sunt cel mai bine cotați jucători de la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB propune, diseară, de la ora 20.30, un meci cu interes dublu. În primul rând, la capătul lui s-ar putea cunoaște cine va termina pe primul loc anul, iar în al doilea pentru că pe teren se vor afla cei mai scumpi trei jucători români din Liga 1.

Înaintea partidei din Bănie, Știința este lider, cu un punct avans față de bucureșteni. De aceea, o victorie diseară, i-ar asigura pe olteni că vor termina anul pe primul loc indiferent de rezultatul meciului din ultima etapă, de la Cluj, cu CFR. Pe de altă parte, bucureștenii au de partea lor avantajul moral al cotelor acordate de site-ul de specialitatea transfermarkt.com, care spune că FCSB este cea mai valoroasă echipă din campionat, cu un total de 28,10 milioane de euro. Echipa antrenată de Toni Petrea dă și doi dintre cei mai valoroși trei jucători din prima divizie, pe Florinel Coman, cotat la 5,5 milioane de euro, și pe Dennis Man, a cărui cotă tot stagnează la 5 milioane.

”Dennis Man este un jucător foarte bun! FCSB are atacanți periculoși, dar noi avem jucători la fel de buni sau chiar mult mai buni. Obiectivul este primul loc la finalul campionatului, dar nu ar fi rău nici dacă suntem primii și după aceste două meciuri rămase. E important pentru moral. Cine nu rezistă la presiune nu are ce căuta la Craiova! Noi trebuie să câștigăm titlul”, a declarat, la conferința de presă de dinaintea meciului, portarul oltenilor, Pigliacelli. Și are de ce să fie atât de încrezător în formația lui, pentru că Universitatea ocupă locul al treilea în clasamentul valorii, cu 22,33 milioane de euro. Universitatea îl are ca lider valoric pe Alexandru Cicâldău, cotat la 5 milioane de euro. De altfel, cei trei jucători sunt singurii jucători din campionatul intern care au o valoare estimată de peste 3 milioane de euro și, fapt îmbucurător pentru spectaculozitatea meciului, toți trei sunt anunțați titulari în meciul de pe stadionul din Craiova. Inclusiv Florinel Coman, care a fost accidentat grav în septembrie și care abia de două meciuri a început să fie introdus treptat, în reprizele secunde ale partidelor. Acesta este de așteptat să joace acum din primul minut pe teren, în locul lui tânărului talent Octavian Popescu, care a fost depășit de miza meciului cu CFR, din etapa trecută, partidă pierdută de bucureșteni cu scorul de 2-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net