Cristea a certat-o că nu poartă verigheta de 1.000 de euro

image
Bianca şi “Prinţul” au verighete personalizate (foto: Star)

Click! v-a prezentat-o ieri pe Bianca Drăguşanu fără verigheta de la Cristea pe deget. În ultima vreme, fosta asistentă a lui Capatos îşi uită inelul de la logodnic din ce în ce mai des acasă.

Imprudenţa Biancăi nu a rămas nesancţionată. Fotbalistul Universităţii Cluj s-a săturat să-i mai înghită iubitei „aroganţele" şi a certat-o că nu poartă bijuteria ce l-a costat 1.000 €. Ieri, fosta asistentă a lui Capatos se află în Bucureşti pentru o şedinţă foto de promovare a liniei ei vestimentare ByBy by Bianca Drăguşanu.

Ea ţine legătura cu „Prinţul" prin intermediul telefonului, aşa că fotbalistul a surprins chiar el degetul fără inel al Biancăi. „Nu uit acasă intenţionat verigheta, doar că uneori mi se întâmplă să plec fără ea. Aşa am făcut şi atunci, ca şi azi (ieri, n.r.). Din cauza orei matinale când am plecat de acasă, nu am luat nici o bijuterie la mine. La prânz, am vorbit cu Adrian pe mesengerul de pe mobil şi a observat imediat că nu am verigheta. M-a certat destul de tare, fiind şi ironic: «De ce nu o porţi, îţi e ruşine cu ea?!». Mi s-a părut haios să aud aşa ceva şi i-am explicat cum au stat lucrurile. Ne-am împăcat în câteva secunde", a spus Bianca pentru Click!, încercând din răsputeri să dreagă busuiocul faţă de Cristea.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg