Cristi şi Patrick Borcea au petrecut la New York

Stabilit de peste 6 luni la Miami, unde locuieşte împreună cu soţia sa, Alina, Borcea s-a ţinut de cuvânt şi a petrecut Sărbătorile de iarnă departe de România.

Iar pentru că fiul său cel mare a prins microbul vizitelor în Statele Unite, Patrick a profitat de vacanţa primită de la „Aiglon College", colegiul elveţian exclusivist unde studiază şi a ales să-şi petreacă sărbătorile alături de tatăl său.

Fiind perioada cadourilor, acţionarul dinamovist i-a făcut fiului său o surpriză de proporţii, oferindu-i o excursie la New York .

Cei doi s-au distrat de minune vizitând Empire State Building, Statuia Libertăţii, dar şi sediul gigantului Apple, pe care Patrick l-a fotografiat pentru a le arăta prietenilor pe unde s-a plimbat în uimitorul New York. Borcea Jr. nu a ratat ocazia de a se fotografia împreună cu tatăl său nici în celebra Times Square.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
locul crimei Galati
priveghi adevarul png
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg