Cristiano Ronaldo a fost desemnat „fotbalistul secolului XXI”

image
Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez și de Saeed Hareb, secretarul general al Dubai Sports CouncilFoto: EPA-EFE

Ajunsă la a douăsprezecea ediție, Gala Globe Soccer Awards s-a desfășurat, anul acesta, în Dubai. Ocazie cu care Cristiano Ronaldo (35 de ani) a primit trofeul atribuit „fotbalistului secolului XXI”.

Cum anul acesta a fost unul deosebit în sensul că a fost afectat de pandemia de Sars-Cov-2, organizatorii evenimentului au decis ca și acesta să fie unul special. Astfel că, spre deosebire de anii trecuți, s-au decernat premii și pentru performanțele din acest secol. Desemnat fotbalistul anului trecut, Ronaldo a obținut duminică seara o nouă distincție. Mai exact, el a fost declarat cel mai valoros jucător de fotbal din acest secol. „Jucătorul Anului 2020” a fost desemnat Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen, câștigătoarea ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor. De altfel, bavarezii au obținut trofeul pentru „Cea mai bună echipă de fotbal a anului”. În schimb, Real Madrid a primit premiul pentru cel mai valoros club de fotbal din ultimele două decenii.Tehnician la Manchester City, dar remarcat pe vremea când activa la FC Barcelona, Pep Guardiola a fost desemnat "Antrenorul Secolului XXI", acesta fiind preferat în disputa cu Sir Alex Ferguson, Zinedine Zidane și Jose Mourinho. Totodată, Hansi Flick a primit premiul pentru „Antrenorul anului 2020”.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Campus Universitatea Tehnică Iași FOTO TUIASI jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg