Cristiano Ronaldo, dădacă pentru cei trei copii! Cât de fericiţi sunt micuţii


    Cristiano Ronaldo şi iubita sa, GeorginaFoto:Getty
Cristiano Ronaldo şi iubita sa, GeorginaFoto:Getty

Cristiano Ronaldo îşi petrece sărbătorile de iarnă acasă şi încearcă să dea cât mai repde uitării înfrângerea pe care suportat-o Real Madrid în meciul împotriva Barcelonei, disputat pe Bernabeu. Se pare că a găsit cea mai bună metodă de a se relaxa şi de a lăsa la o parte grijile din sfera profesională, petrecând timp cu ce mai mici dintre membrii familiei sale, gemenii Mateo şi Eva şi micuţa Alana, venită pe lume pe 12 noiembrie.

Starul Real Madridului a încărcat pe pagina personală de Instagram o serie de poze care i-au înduioşat profund pe admiratorii săi. Într-una dintre imagini Cristiano o şine în braţe pe Alana, în timp ce gemenii Mateo şi Eva sunt aşezaţi lângă tatăl lor. Gemenii par foarte curioşi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, căci privesc zâmbitori spre camera de fotografiat, potrivit thesun.co.uk.


    Ronaldo împreună cu Alana şi gemenii Eva Maria şi Mateo Foto:Arhivă personală
Ronaldo împreună cu Alana şi gemenii Eva Maria şi Mateo Foto:Arhivă personală

Acum câteva zile în urmă, Ronaldo a mai încărcat o fotografie la fel de frumoasă, în care este prezent fiul cel mare, Cristiano Ronaldo Junior, ţinându-l în braţe pe unul dintre gemeni, în timp ce tatăl său îi acordă aceeaşi atenţie celuilalt bebeluş.


    Cristiano Ronaldo şi Cristiano Ronaldo Jr. împreună cu gemeniiFoto:Arhivă personală
Cristiano Ronaldo şi Cristiano Ronaldo Jr. împreună cu gemeniiFoto:Arhivă personală

Mama gemenilor nu este Georgina Rodriguez, ci o femeie-surogat din Statele Unite ale Americii. Potrivit publicaţiilor portugheze, Cristiano Ronaldo a cerut-o de soţie pe Georgina după ce au apărut diferite zvonuri potrivit cărora el ar fi înşelat-o în timp ce aceasta era însărcinată cu Alana. Natacha Sofia, un fotomodel portughez în vârstă de 21 de ani, a afirmat că Ronaldo a avut o aventură cu ea cu puţin timp înainte ca Georgina să o aducă pe lume pe Alana. „A înşelat-o pe Georgina Rodriguez cu mine. Vorbea rar despre ea, dar când eram împreună, mai aducea vorbea. Mi-a spus că unul dintre motivele pentru care stă cu ea este pentru că Georgina se poartă frumos cu fiul lui. Mi-a spus că este un bărbat foarte ocupat şi că nu are timp de dragoste. Oricum, a fost o noapte fierbinte, intensă", ar fi povestit tânăra.

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg