CSM a transferat un jucător din echipa României de Cupa Davis

Ultima actualizare:

    Dragoș Dima
Dragoș Dima

Dragoș Dima, a doua rachetă ”tricoloră”, este cel mai nou membru al clubului din Capitală.

CSM București devine o forță și în tenisul din România. După ce recent Sorana Cîrstea s-a alăturat echipei alb-albastre (unde le are colege pe Irina Begu și Monica Niculescu), ”tigrii” l-au legitimat pe tenismenul Dragoș Dima, a doua rachetă a țării și titular în echipa de Cupa Davis a țării noastre.

Născut la 16 iunie 1992, Dragoș Dima ocupă în prezent locul 451 în clasamentul ATP, dar în urmă cu doi ani s-a aflat pe poziția 286 în lume, aceasta fiind cea mai bună performanță personală. Obiectiv pe care vrea să-l depășească sub culorile noului său club: ”Sunt entuziasmat, mă gândesc la performanță, la a aduce cât mai multe trofee pentru mine și pentru club. De doi ani sunt al doilea jucător al României, sunt optimist că pot urca și mai mult în clasament”, a declarat Dragoș Dima la semnarea contractului cu echipa din Capitală.

"Dragoș este un jucător de viitor pentru CSM București, dar și pentru România. Sunt convins că va avea o creștere valorică foarte mare și în curând se va apropia de top 100 mondial. De asemenea, este un om deosebit și poate fi un model pentru sportivii tineri", a precizat și Alexandru Nedea, președintele secției de tenis de la CSM București.

Venit după un an în care a avut probleme, jucătorul originar din Ploiești este convins că norocul lui se va schimba odată cu legitimarea la cel mai important club din România: ”Anul trecut a fost unul dificil, am făcut multe schimbări, am avut și accidentări, dar sunt încrezător că în acest an lucrurile vor merge mai bine pentru mine. Pe plan național, CSM București este unul dintre cele mai puternice cluburi. Am o companie selectă la tenis, mă simt bine și mă bucur că am ajuns aici. Este clar că la CSM se face performanță și că aici sunt oameni care gustă din marea performanță”, a mai spus cel mai nou ”tigru” din tenisul românesc.Palmares Dragoș DimaFace parte din echipa de Cupa Davis – a fost titular în cele mai recente întâlniri ale ”tricolorilor”, cele cu Austria și IsraelCea mai bună clasare din carieră la simplu: locul  286 ATP (22/08/2016)S-a impus în turneele ITF (pe zgură) - 2016 : Croatia F4 Futures, Romania F3 Futures, Romania F4 Futures, Romania F9 Futures, Romania F12 Futures2017: Romania F11 Futures3 ”tigroaice” în TOP100CSM București are sub contract și trei dintre componentele echipei de FED Cup a României. Recent, clubul din Capitală a legitimat-o Sorana Cîrstea, aflată în urcare în topul mondial, acum pe locul 33 WTA. Alături de Sorana, din familia ”tigroaicelor” mai fac parte Irina Begu – situată pe poziția 37 în top – și Monica Niculescu – locul 14 WTA la dublu și nr.70 WTA la simplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net