Cu ce se ocupă soția unui cunoscut fotbalist român. A fost criticată dur în mediul online: „Am copii și ce exemplu le dau”

Ultima actualizare:

Cristian Daminuță (33 de ani), fostul jucător la Inter și AC Milan, și-a anunțat retragerea din fotbal și acum visează să fie antrenor, în timp ce soția lui stârnește controverse.

Mădălina Daminuță are cont pe Onlyfans / foto: arhivă personală
Mădălina Daminuță are cont pe Onlyfans / foto: arhivă personală

Acum aproximativ un an, Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară, cu Mădălina, mama celor doi copii ai săi. Fostul fotbalist a agățat ghetele în cui, după care s-a dedicat vieții de familie și a devenit patronul unui restaurant.

Nu în urmă cu mult timp, Mădălina a anunțat că și-a creat un cont pe Only Fans, unde fotografiile pe care le publică pot fi văzute doar în baza unui abonament lunar în valoare de 20 de dolari.

Soția lui Daminuță nu s-a rușinat să recunoască și din această cauză este criticată pentru modul în care a ales să-și câștige banii, însă nu consideră că este vreo problemă cu ocupația sa.

„Acum e chiar o modă cu această platformă. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete fac asta și postează tot felul de activități.

Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picante, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie”, a transmis Mădălina Daminuță.

Cristi Daminuță va urma cursurile Școlii de Antrenori

Abia restras din activitatea de fotbalist profesionit, Cristi Daminuță a vorbit, în cadrul emisiunii Liga Digisport, unde a vorbit despre planurile sale și despre cariera pe care vrea să o îmbrățișeze.

„Vreau să fac cursurile de antrenor, să o iau de jos. Dacă nu voi reuși să îmbrac această meserie, aș vrea să rămân tot în fenomen, să merg pe manangement sau să îi ajut pe partea psihică pe jucători, să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu și să îi ajut să își construiască o carieră frumoasă în fotbal. (...)

Din punct de vedere calitativ, părerea mea e că suntem în primele cinci-șase nații din lume ca talent, dar pe noi ne strică caracterul. Nu putem accent pe dezvoltarea psihică, fotbalul nu înseamnă doar să dai cu piciorul în minge.

Sunt mulți factori pe care cei din afară reușesc să îi implementeze de la vârste fragede, în timp ce noi ne luptăm cu nepotul lui cutare, fiul lui cutare, ’de ce joacă ăla și eu nu’, ’stai că ti-am pus termopan și trebuie să îl bagi pe fiu-meu’”, a declarat Cristian Daminuță la emisiunea Liga Digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net