Cum arată jucătorii de la Shanghai SIPG, aterizați la Doha cu un avion din China! Sportivii au venit "mascați"


    Atacantul brazilian Hulk  FOTO Twitter/AFC Champions League
Atacantul brazilian Hulk FOTO Twitter/AFC Champions League

În China, răspândirea noului coronavirus este ținută sub control. Oamenii se duc la meciurile de fotbal fără distanţare, fără măşti şi fără a ţine cont, în general, de măsurile sanitare. În schimb, atunci când chinezii ies din ţară, sunt foarte stricți.

Ultima dovadă în acest sens este felul în care delegaţia echipei Shanghai SIPG a aterizat, luni seară (16 noiembrie), pe aeroportul din Doha. Atunci când oamenii aşteptau să vadă jucătorii şi antrenorii chinezilor, în echipamente sportive, ei au avut o surpriză de proporţii. Sportivii au venit îmbrăcaţi precum cadrele medicale.

Din momentul în care au pornit spre aeroport, pentru a decola spre Qatar, chinezii şi-au luat toate măsurile de precauţie şi nu s-au limitat să folosească doar măşti. Iar imaginile cu jucătorii de la Shanghai SIPG, de la sosirea lor în Doha, au făcut înconjurul lumii. Shanghai SIPG e doar prima formaţie chineză sosită la Doha pentru Liga Campionilor Asiei, zona de Est. Sunt aşteptate să ajungă în Qatar şi echipele Shanghai Shenhua, Beijing Guoan şi Guangzhou Evergrande.Citește continuarea articolului pe adevarul.ro. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg