Cum va arăta noul protocol al meciurilor la reluarea campionatelor


    Pablo Alcantara, de la Bayern Munchen, in actiuneFoto: Guliver/ GettyImages
Pablo Alcantara, de la Bayern Munchen, in actiuneFoto: Guliver/ GettyImages

Germania pare a fi prima țară care va relua campionatul de fotbal și a anunțat deja noul protocol de desfășurare a meciurilor. Acesta va fi, probabil, implementat treptat în toate celelalte țări.

Inițial, s-a dorit ca întrecerea să se reia la 9 mai, echipele făcând deja antrenamente, dar guvernul a dat semnale că cel mai bine ar fi ca primele meciuri să aibă loc spre finalul lunii viitoare. Totuși, nemții au făcut deja un dosar de măsuri referitoare la condițiile în care se vor desfășura meciurile. Publicaţia ”Der Spiegel” a detaliat măsurile. Astfel, conform protocolului, la meciuri vor fi pe stadion maximum 300 de persoane implicate. Copiii nu vor mai însoţi jucătorii la intrarea în teren, iar fotbaliştii nu-şi vor mai strânge mâna înainte de meci şi nici nu vor mai face fotografia de grup.

Şi prezenţa presei va fi restricţionată, locurile fotografilor urmând să fie limitate. De asemenea, jurnaliştii de la marginea terenului, care transmit pentru televiziuni, trebuie să completeze un formular privind eventuale simptome de Covid-19. Der Spiegel subliniază şi că hotelurile care vor găzdui echipele trebuie să fie supuse unor reguli sanitare.

În plus, pe lângă acest protocol, cluburile intenționează să angajaze psihologi care să lucreze cu fotbaliștii, astfel încât aceștia să își poată menține concentrarea în fața tribunelor goale. Conform specialiștilor, există riscul ca aceștia să nu poată conștientiza că este vorba de meciuri oficiale și ar putea să nu dea 100% pe teren.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg