Dan Alexa, la Rapid!


    Dan Alexa a jucat la Rapid în sezonul 2011-2012, dar atunci câştiga mul mai mulţi baniFoto Click!
Dan Alexa a jucat la Rapid în sezonul 2011-2012, dar atunci câştiga mul mai mulţi baniFoto Click!

Dan Alexa a venit la Bucureşti pentru a negocia preluarea băncii tehnice a Rapidului. El a anunţat că va accepta funcţia, doar dacă obiectivul e promovarea în Liga I.

"Urmează să am nişte discuţii. Faptul să sunt aici demonstrează că îmi doresc să antrenez Rapidul. Prea multe nu am să spun pentru că nu am discutat nimic concret cu conducerea. Dar nu îmi este frică, pentru că nu veneam degeaba la Bucureşti. Dacă îmi era frică nu veneam aici. Îmi doresc să antrenez Rapidul, dar să vedem care e situaţia, care sunt condiţiile. Dacă o să fiu de acord să rămân e clar că singurul obiectiv va fi promovarea", a spus Alexa

Alexa, 35 de ani, a anunţat că nu va fi antrenor-jucător. "Nu, e exclus să fiu antrenor-jucător. Chiar dacă am jucat doar un an la Rapid, cred că am fost apreciat pentru ceea ce am făcut", a spus Alexa, care a evoluat în ediţia 2011-2012 pentru Rapid.

"Eu încă nu mi-am reziliat contractul cu ACS Poli Timişoara, dar se ştie că vin să negociez cu domnul Moraru. Am petrecut aproape doi ani ca antrenor ca antrenor la ACS Poli Timişoara, a fost o perioadă superbă, dar acum au un alt antrenor (n.r. - Florin Marin) şi le doresc multă baftă", a adăugat antrenorul.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
mihai bendeac jpg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg