Dan Alexa neagă faptul că Anamaria Prodan l-a lovit în față: «Nu s-a întâmplat nimic!»

image
Dan Alexa a negat că el și Anamaria Prodan au avut parte de un scandal de zile mariFoto telekomsport.ro

Momente șocante după finala dintre Astra și FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2. Dan Alexa a fost lovit peste față de Anamaria Prodan la scurt timp după meci, iar sursele scriu că ar fi fost vorba despre gelozie.

Antrenorul Dan Alexa a fost lovit cu brutalitate de Anamaria Prodan peste față, iar totul ar fi pornit din cauza faptului că el era așteptat afară de o brunetă care a scos-o din sărite pe impresară. 

Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu după ce au discutat o perioadă lungă de timp, potrivit telekomsport.ro.

Antrenorul neagă complet faptul că Anamaria Prodan l-ar fi lovit în fața liftului. ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan, a scris sursa citată mai sus. 

Anamaria Prodan nu confirmă presupusa relație cu Dan Alexa

”Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…”, a fost explicația Anamariei.

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
cub cristina rus (1) png
image png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
Mirel Radoi, Sportpictures jpg
Serena Williams, EPA jpg
ryan giggs kate greville jpg
adrien rabiot jpg
Catalin Chirila, Facebook jpg
Florentin Pera, Facebook jpg