Dan Alexa neagă faptul că Anamaria Prodan l-a lovit în față: «Nu s-a întâmplat nimic!»


    Dan Alexa a negat că el și Anamaria Prodan au avut parte de un scandal de zile mariFoto telekomsport.ro
Dan Alexa a negat că el și Anamaria Prodan au avut parte de un scandal de zile mariFoto telekomsport.ro

Momente șocante după finala dintre Astra și FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2. Dan Alexa a fost lovit peste față de Anamaria Prodan la scurt timp după meci, iar sursele scriu că ar fi fost vorba despre gelozie.

Antrenorul Dan Alexa a fost lovit cu brutalitate de Anamaria Prodan peste față, iar totul ar fi pornit din cauza faptului că el era așteptat afară de o brunetă care a scos-o din sărite pe impresară. 

Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu după ce au discutat o perioadă lungă de timp, potrivit telekomsport.ro.

Antrenorul neagă complet faptul că Anamaria Prodan l-ar fi lovit în fața liftului. ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan, a scris sursa citată mai sus. 

Anamaria Prodan nu confirmă presupusa relație cu Dan Alexa

”Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…”, a fost explicația Anamariei.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg