Dan Petrescu amână să spună dacă vine antrenor la națională

Ultima actualizare:

CFR a câștigat (1-0), astăzi, cu FC Argeș, bifând al 9-lea meci la rând (845 de minute) în care se impune fără să primească gol! Prin acest succes, campionii rămân în fruntea clasamentului cu un avans consistent față de principalii urmăritori, cei de la FCSB.

Dan Petrescu a transformat pe CFR într-o mașină de fotbal / Foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu a transformat pe CFR într-o mașină de fotbal / Foto: sportpictures.eu

După partida în care golul victoriei a fost înscris de Debeljuh, în minutul 72, Dan Petrescu (53 de ani) a subliniat faptul că echipa lui a reușit un record de meciuri câștigate (19 din 21) în acest campionat. Chestionat apoi pe tema plecării sale la echipa României, antrenorul a amânat să dea un răspuns: „Astăzi (n.r. - duminică seara) n-aș vrea să vorbesc despre acest subiect. Urmează să mă întâlnesc cu patronul echipei. Apoi, peste o zi sau două, veți afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei și vom vedea care e situația”, a spus Dan Petrescu la Telekom Sport.

Zilele trecute, reprezentanții FR de Fotbal au anunțat că nu vor achita clauza de reziliere a contractului pe care Dan Petrescu îl are cu CFR (400.000 de euro). Iar apoi, președintele Cristi Balaj a declarat că gruparea ardeleană nu-i va permite să plece în această situație. În acest context, dacă răspunsul lui Dan Petrescu va fi negativ, FRF va fi nevoită să reia negocierile pentru găsirea selecționerului. Pe lista posibililor se află Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de numărul jucătorilor de pe lista de meci

Înaintea meciului cu FC Argeș, Dan Petrescu a precizat, într-o conferinţă de presă, că, în contextul pandemiei de coronavirus, ar trebui ca grupările din Liga 1 să fie lăsate să aibă pe listă câţi jucători vor. “Mi se pare incredibil că e pandemie şi noi nu putem să folosim ce jucători vrem. Păi dacă e pandemie, şi cazurile sunt aşa de mari, lăsaţi să avem câţi jucători vrem în lot şi să folosim pe cine vrem! Pentru toate echipele să fie aşa. Noi avem 20 de meciuri în plus. Lăsaţi lotul liber, e pandemie, fiecare să folosească. Omicron am înţeles că vine din ianuarie în România. Toate echipele trebuie să aibă jucători. O să se amâne iar meciuri. Lăsaţi-ne să avem jucători câţi vrem. Este normal, e pandemie. Noi cred că nu ştim în România că suntem în pandemie, la fotbal. Trebuie să se trezească toţi. Lăsaţi-ne să jucăm cu ce vrem! Eu zic adevărul. Zic de VAR de 2-3 ani. Am fost singurul care a ţipat. Acum toată lumea ţipă de VAR. Cu schimbările, la fel... Nu înţeleg de ce nu se fac aceste lucruri”, a spus Petrescu.

CFR Cluj - FC Argeș 1-0

A marcat: Debeljuh (min. 72)

CFR Cluj: Hindrich - Susici, Bouhenna, Cestor, Fl. Ştefan (Camora, 68) - Deac, Boateng, Păun (Burcă, 87) - Costache (Chipciu, 68), Debeljuh (Bordeianu, 78), Omrani (Alibec, 87).

Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeş: Greab - Tofan (Dumitraşcu, 81), Joao Miguel, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Şerban (Sais, 75), Işfan (C. Dumitru, 75) - Arias (Fatai, 81).

Antrenor: Andrei Prepeliţă

Arbitru: Viorel Flueran

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net