Dan Petrescu dă de pământ cu arbitrii din Liga 1

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu a răbufnit după meciul cu Gaz Metan MediașFoto: sportpictures.eu
Dan Petrescu a răbufnit după meciul cu Gaz Metan MediașFoto: sportpictures.eu

Antrenorul Dan Petrescu consideră că CFR Cluj a fost dezavantajată în Play-Off-ul Ligii 1

Cunoscut drept un critic al arbitrajelor, Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului pe care CFR Cluj l-a câștigat cu 2-0 în fața lui Gaz Metan Mediaș. Pe cât de ironic, pe atât de acid, tehnicianul și-a început discursul în trombă: „Doamne fereşte, ce se întâmplă în România! Mi se pare incredibil. Sincer. Se vede interesul şi cine trebuie să câştige campionatul. Cum e posibil? Haţegan arbitrează CFR-ul azi, şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete... Ne-a distrus! De două ori pe Popa şi de două ori pe Haţegan. Am avut şi azi încă două penalty-uri. Au fost şi şapte faze dubioase. N-am primit mai nimic, decât un penalty pe care nu avea cum să nu-l dea. Am fost cei mai dezavantajaţi în acest Play-Off”, a tunat cel care a cucerit două titluri cu gruparea din Gruia, care se așteaptă în continuare la „arbitraje împotriva noastră şi de acum încolo. Ar trebui să ne lase în pace arbitrii. Îmi pare rău s-o zic. Nu mai pot să tac. S-au întâmplat multe în cele şapte meciuri de Play-Off. Cine ne va arbitra cu FCSB? Vor decide ce-i mai bine pentru Craiova! Craiova, dacă va fi arbitrată aşa, nu va avea probleme. Două penalty-uri clare pentru FCSB. I-a rupt tricoul lui Man şi n-a văzut nimeni...  Sincer vă spun, nu mă aştept ca Universitatea să se mai împiedice. E puternică din toate punctele de vedere. Doar noi putem să îi mai încurcăm. Sigur, FCSB va dori să câştige cu noi, indiferent ce zice patronul. S-a plictisit lumea de CFR”, a concluzionat Petrescu, conform digisport.ro.

Dan Petrecu crede că Universitatea nu se mai împiedică

Cunoscut pentru criticile sale la adresa arbitrilor, bucureșteanul a mai avut astfel de intervenții în trecut. Iată trei dintre acestea:- iulie 2020 - După egalul (2-2) de la Giurgiu, Petrescu a spus: „Mie mi se pare ciudat ce s-a întâmplat cu Mediaș, când a luat roșu Buș... Arbitrajele sunt cum sunt. Eu nu am văzut un arbitraj împotriva Craiovei. Nu vreau să le iau din merite, dar…”.- septembrie 2019 – În timpul partidei Astra – CFR Cluj 3-2, supărat că jucătorul său, Pereira, a văzut un cartonaș galben, la un fault cu cotul asupra lui David Bruno, Dan Petrescu a fost eliminat de către Sebastian Colțescu, în minutul 43. Tehnicianul i-a strigat arbitrului: „Nesimțitule! Bravo, mă!”. Fostul fundaș a fost suspendat 4 meciuri.- februarie 2018 – După meciul FCSB – CFR 1-1, Dan Petrescu a comentat: „De mult n-am mai văzut așa ceva. Doar din penalty puteau să ne dea gol în seara asta. (...) La pauză, arbitrul era de gât cu jucătorii Stelei. I-am zis <<ești arbitru, respectă-te!>>.  Nu mai vreau să zic de arbitraj. Am zis acum la nervi, dar poate că era mai bine să nu zic deloc", concluziona atunci temperamentalul Dan Petrescu. 

„Bursucul” nu l-a ierat nici pe Boli

Obținută prin golurile lui Deac (min. 39, din penalty) şi Djokovici (min. 49), victoria cu Gaz Metan Mediaș nu l-a satisfăcut pe antrenorul CFR-ului. „Ştiam că va fi meci greu, că-s buni la faze fixe”, a spus Dan Petrescu. „Am jucat cu presiune maximă. N-am avut niciodată astfel de presiune de când sunt eu aici. De obicei eram noi pe primul loc. Am fost crispaţi, n-am avut agresivitate.  În a doua repriză am fost mai inventivi, am avut mai multe ocazii. Boli a luat un cartonaş stupid, nu trebuia să se întâmple asta. Puteam păţi ce am păţit la Astra, când am fost egalaţi”, a spus tehnicianul la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net