Daniel Prodan și-a îmbrățișat soția și apoi a căzut sub privirile ei și ale fiului de 16 ani


    Daniel Prodan a murit la 44 de ani
Daniel Prodan a murit la 44 de ani

Veste tragică pentru lumea sportului românesc și nu numai. Daniel Prodan, alintat Didi de prieteni și cunoscuți, a murit la 44 de ani, miercuri seară, 16 noiembrie, în jurul orei 20.00. Decesul a survenit în urma unui infarct și s-a produs în locuința din Voluntari a fostului mare fundaș din Generația de Aur.

Jurnalistul Dorin Chioțea, bun prieten al lui Daniel Prodan, a dat vestea devastatoare pe contul său de Facebook, acolo unde a și povestit câteva detalii de-a dreptul sfâșietoare. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se abată asupra familiei Prodan. Era o zi ca oricare alta. Didi și-a așteptat soția să se întoarcă de la serviciu, a luat masa în familie alături de aceasta și de fiul lor de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București.

La scurt timp, fostul sportiv s-a ridicat de pe canapeaua pe care stătea pentru a se uita la televizor și a căzut secerat sub privirile neputincioase și șocate ale Liciniei, soția sa, și ale băiatului lor.

Două echipaje de la Ambulanță au sosit la casa familiei Prodan și au continuat timp de trei ore să-l resusciteze. În rima oră de intervenție, cadrele medicale au încercat să-l readucă la viață de patru ori. "De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie", a scris Dorin Chioțea.

Legiștii i-au ridicat trupul pentru autopsie.O mulțime de oameni s-a adunat deja cu flori și lumânări la casa fostului mare internațional.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
catalin remus avocatul31 jpg
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
cub catalin botezatu png
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png