Danuţ Lupu: «Am slăbit peste 15 kg»

image
Fotografii: CAPS/Mediafax

În ianuarie, Dănuţ Lupu a fost între viaţă şi moarte. Ajuns la spital, medicii au constatat că are dublă pneumonie acută şi insuficienţă respiratorie. A stat internat aproape o lună, iar acum a fost surprins de fotoreporterii Click! făcând o plimbare.

Fosta glorie a lui Dinamo sau a Rapidului a avut un moment de cumpănă la 48 de ani. O răceală puternică, netratată, l-a făcut să ajungă la Spitalul „Matei Balş”, imunitatea sa fiind zero. A fost trecut pe antibiotice şi raportat la penicilina normală a avut nevoie de un milion de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni. Acum e acasă, dar viaţa sa s-a schimbat. Ţine regim, ia pastile şi periodic merge la un control medical. Nu are voie să facă efort intens şi se limitează la câteva “ture” în jurul locuinţei. Într-un astfel de moment l-au “prins” şi fotoreporterii “Click!”, iar Lupu e cu totul altul.

image
Nu are voie să facă efort intens şi se limitează la câteva “ture” în jurul locuinţei

“Am dat jos peste 15 kilograme. Fac tratament şi la anumite intervale fac vizite la doctor”, ne-a declarat fostul internaţional, cu o voce slăbită. De asemenea, a renunţat şi la fumat, lucru care părea imposibil la un om care lipea ţigară de la ţigară, dând gata două pachete de ţigări pe zi. În ceea ce priveşte alimentaţia, are acum grijă să mănânce sănătos, fiind la regim. În vremurile când juca fotbal avea în jur de 90 de kilograme, dar apoi a luat proporţii şi acul cântarului trecuse lejer de cifra o sută. 

În acest weekend, Lupu va împlini 49 de ani, eveniment pe care nu-l va mai serba ca-n anii trecuţi, ci cu mai multă apă plată.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
FotoJet (1) jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
David Petraeus Foto Profimedia
Aragaz - gaze FOTO Shutterstock
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg