Daum: "Dacă aveţi jucători în grădină vin eu şi-i culeg"

Ultima actualizare:

    Selecţionerul Daum
Selecţionerul Daum

Selecţionerul Christoph Daum a părăsit nervos conferinţa de presă premergătoare amicalului cu Chile, el reproşându-le jurnaliştilor că scriu minciuni despre el. Neamţul a fost ironic şi a anunţat că nu-şi dă demisia.

Daum s-a plâns că nu se prezintă lucrurile bune făcute de către el şi Răzvan Burleanu, explicând că în astfel de situaţii "sunt mai român decât mulţi dintre voi". Tot ironic el i-a spus unei jurnaliste: "Dacă sunteţi de părere că în curtea dumneavoastră sunt jucători talentaţi care cresc acolo, atunci spuneţi-mi şi voi veni eu să îi culeg".

El a spus că nu va pleca de la echipă şi că nu a venit aici pentru bani: "În primul rând, nu este o soluţie ca acum să schimbi antrenorul. E ca şi cum ai o barcă şi schimbi căpitanul. Trebuie să schimbi cursul bărcii. Am făcut multe schimbări care încă nu se văd transpuse în rezultate. Este un proces şi pot garanta că înţeleg acest proces şi ştiu mulţi oameni care mi-au spus să merg mai departe pentru că sunt integru şi pentru că asta are nevoie fotbalul românesc. Poate că sunt unii oameni care sunt influenţaţi de presa care atacă preşedintele şi creează poveşti false despre oameni din federaţie. Vă pot spune doar spune despre Andrei Vochin că este un excelent profesionist care are grijă de structura federaţiei ş i nu pune la îndoială nicio decizie a noastră şi primeşte informaţii după ce noi le discutăm fără să se implice. El tot timpul lucreză la structură şi nu interferează şi face la fel cu restul selecţionatelor şi nu pune la îndoială niciodată cuvântul antrenorilor. Ar trebui să vă opriţi din a-l ataca pe Andrei Vochin pentru că este inacceptabil şi sunt minciuni construite care nu au sens...

Este cel mai mic contract din viaţa mea şi am făcut-o pentru că cred în România. Nu m-am gândit la bani şi am refuzat un contract cu 2 milioane de euro mai mult decât am acum. L-am refuzat pentru că cred că în jucătorii tineri cum este Sergiu Hanca. Este important ca în următorii trei ani să construim ceva, ceva care pentru viitoarea generaţie să fie un fundament pentru ca în viitor să putem concura cu Polonia. Cred că împreună putem obţine mult, cred în suporteri şi vom vedea ce se întâmplă mâine".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net