De ce au fost convocaţi Popa şi Stancu?

simeon stalpnicul png
Adrian Popa a fost om de bază în preliminariiFoto: Sportpictures.eu

România are nevoie disperată de victorie în partida care se va disputa la Cluj, pe 26 martie, iar selecţionerul încearcă să-şi creeze cel mai puternic lot posibil. S-a grăbit însă anunţând prea din timp convocaţii, pentru că mulţi dintre ei dezamăgesc şi nu se ştie ce se mai poate întâmpla în două săptămâni.

Adrian Popa şi Bogdan Stancu sunt primele nume care par din alt film în lista Federaţiei. Cei doi au fost deja anunţaţi în lotul stabil pentru următoarea partidă din preliminariile Mondialului rusesc, dar nu ştim după ce criterii. Daum a încercat o explicaţie, dar nu se susţine! Mijlocaşul transferat cu mare fast la Reading nu face faţă contactului cu liga a doua engleză şi tehnicianul Jaap Stam nu-l bagă în seamă. Sâmbătă, în înfrângerea de la Preston, scor 0-3, fostul stelist a fost uitat pe bancă, deşi „Regii” au fost conduşi tot meciul. Acesta a adunat doar 100 de minute în trei jocuri şi statutul său pe Madejski Stadium este foarte instabil, fapt care nu are cum să ajute naţionala. 

Veşti proaste vin şi din Turcia, unde Bogdan Stancu e accidentat şi n-a mai jucat de la finalul lunii trecute. Gicu Grozav abia aşteaptă ca măcar unul dintre cei doi să sară din schemă pentru a apărea el la Mogoşoaia. Culmea, tocmai cei lăsaţi pe dinafară fac furori. Cristi Tănase a marcat ambele goluri ale victoriei lui Karabuk în faţa lui Adanaspor, iar la primul a primit pasa decisivă chiar de la Paul Papp. Astfel, „Dodel” devine legitim în a se plânge că Daum îl ignoră intenţionat şi n-ar fi de mirare ca neamţul să retragă anumite telegrame şi să trimită altele.

Lucescu s-a îndepărtat de titlu în Rusia

simeon stalpnicul png
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu şi Zenit au început returul la fel de greu cum au încheiat prima parte a campionatului. După egalul de debut, scor 0-0 pe terenul lui CSKA Moscova, trupa din Sankt Petersburg a pierdut la Amkar Perm, scor 0-1, şi rămâne la opt puncte în spatele lui Spartak, trupa din capitală părând favorită la câştigarea titlului. Din păcate, Zenit va tremura până la final şi pentru locul 2, care duce în preliminariile Ligii Campionilor, pentru care se va bate cu CSKA.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
grefier
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg