Deian Sorescu poate scăpa de la Dinamo. Șefii i-au stabilit prețul

Dinamo e gata să se despartă de cel mai bun jucător al său. Deian Sorescu a primit acceptul clubului să își caute echipă. Condiția e ca cine îl vrea, să plătească pe el un milion de euro.

Deian Sorescu poate scăpa din infernul de la Dinamo (FOTO: Sportpictures)
Deian Sorescu poate scăpa din infernul de la Dinamo (FOTO: Sportpictures)

Cel mai valoros jucător al dinamoviștilor, Deian Sorescu, și-ar putea vedea visul cu ochii. Cu gândul la plecarea de la echipă, el a primit acceptul conducătorilor clubului de a se transfera în iarnă. Șefii ”câinilor” i-au stabilit prețul la un milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Anunțul a fost făcut, ieri, de antrenorul formației, Mircea Rednic, într-o conferință de presă: ”Am avut o discuție cu el marți. E un jucător foarte bun, care poate să facă diferența. A trecut și el printr-o perioadă grea, am înțeles că a avut două oferte, contracte bune pentru el. Acum se dă un mandat pentru două echipe din campionate bune din Europa. Există interes pentru el, e un jucător polivalent. Suma este un milion de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Merită banii! Eu nu mi-aș dori să se ducă la o echipă din România recunosc”, a declarat antrenorul dinamoviștilor.

Gabi Matei și Steliano Filip nu vor mai fi reprimiți

Tot miercuri, Mircea Rednic a declarat că nu există cale de împăcare cu Gabi Matei și Steliano Filip, care au fost excluși din lot săptămâna trecută. ”S-a discutat cu Filip și cu Matei, se va aștepta perioada de mercato, pentru că nu te poți despărți de ei în timpul sezonului. Este o decizie pe care am luat-o, nu mai vreau să vorbesc despre ei. Nu au cerut nicio șansă. Avem peste 38 de jucători în lot, așa că se negociază rezilierea și cu alți jucători, nu numai cu cei doi. Scopul este acela de a crea un lot în care să existe concurență. Nu doar antrenorul e tras la răspundere. Mai sunt și jucători care trebuie să plătească”, a spus ”Puriul” în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net