Demonstrație de forță pentru Manchester City

Ultima actualizare:

    Ilkay Gundogan a marcat al doilea gol al „cetățenilor”Foto: EPA-EFE
Ilkay Gundogan a marcat al doilea gol al „cetățenilor”Foto: EPA-EFE

Lider autoritar în Premier League, Manchester City a reluat seria meciurilor fără eșec. „Cetățenii” s-au impus cu 2-0 în fața Borussiei Moenchengladbach, bifând astfel a 24-a victorie în ultimele 25 de partide disputate.

Evoluând pe Puskas Arena din Budapesta din cauza pandemiei, City n-a întâmpinat o opoziție serioasă din partea grupării germane. Fapt recunoscut de antrenorul Marco Rose: „Adversarul a fost mult prea puternic. Trebuie să o recunoaștem fără să ne fie rușine”, a spus tehnicianul, care a adăugat că elevii săi nu s-au putut descurca în aceste condiții.De partea cealaltă, Pep Guardiola a avut motive să zâmbească: „Am reușit o bună performanță. Această competiție e plină de capcane. Am fost serioși. După două goluri magnifice, totul a fost simplu. După cum am jucat am fost din nou buni.  Toată lumea a fost la locul potrivit. Mingea a circulat repede. Toți au fost foarte concentrați. Sunt mulțumit că am intrat în turul următor”. 

Liga Campionilor  - optimi de finală

Marți, 16 martieReal Madrid - Atalanta Bergamo 3-1 (1-0 în tur)Manchester City - Borussia Moenchengladbach 2-0 (2-0 în tur)Astăzi (miercuri, 17 martie), ora 22.00Bayern Munchen - Lazio Roma (4-1 în tur)Chelsea Londra - Atletico Madrid (1-0 în tur)

Meciuri disputateParis Saint-Germain - FC Barcelona 4-1 și 1-1FC Liverpool -  Leipzig 2-0 și 2-0Borussia Dortmund - FC Sevilla 3-2 și 2-2Juventus Torino - FC Porto 1-2 și 3-2

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net