Derby de Timişoara în Liga a II-a


    Fanii Timişoarei au creat o atmosferă incendiară după ce echipa lor a promovatfoto: facebook asu poli timisoara
Fanii Timişoarei au creat o atmosferă incendiară după ce echipa lor a promovatfoto: facebook asu poli timisoara

ASU Poli Timişoara, echipa suporterilor, a promovat matematic în liga secundă, iar ACS, echipa condusă de autorităţile locale, e aproape retrogradată în aceeaşi divizie.

ASU Poli e prima în clasament, cu 58 de puncte, şi două meciuri rămase de disputat, iar echipa de pe locul secund Performanţa Ighiu e la patru lungimi în spate şi mai are de disputat doar o partidă. Metalurgistul, formaţia de pe poziţia a treia, are şapte puncte mai puţin şi două etape de jucat.

Îna ceste condiţii, ASU e promovată deja, fiind la a treia reuşită consecutivă de acest gen, clubul deţinut de suporteri datând din 2012.

Fanii au sărbătorit, creând o atomsoferă incediară, cu sute de torţe aprinse pe malul Begăi. "Eu am stat până la 1.30 dimineaţa, dar ei au mai rămas. Vreau să le mulțumesc, au fost de la început alături de echipă şi vreau de asemenea mulțumesc jucătorilor și antrenorilor", a spus managerul general, Marius Cociu.

De partea cealaltă, ACS Poli Timişoara e aproape retrogradată şi în Liga a II-a va exista derby de Banat. Echipa Primăriei a pierdut cu 1-4 meciul cu Botoşani şi acum echipa are 20 de puncte la cinci distanţă de locul de baraj, ocupat de Voluntari, cu două etape înainte de final.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png