Dezastru în Armenia. FCSB a fost eliminată în turul 2 preliminar din Conference League de o echipă, Șahtior Karagandi, care s-a evidențiat prin ambiție


    Remarcat în ultimul timp, Cordea a avut o evoluție palidă astăziFoto: Marian Burlacu
Remarcat în ultimul timp, Cordea a avut o evoluție palidă astăziFoto: Marian Burlacu

Formația din Berceni s-a jucat cu focul în dubla manșă cu Șahtior Karagandi. Ea a fost condusă cu 1-0 din minutul 11 al partidei retur după ce fusese pe punctul de a încasa gol și în finalul meciului de la București. Și, în cele din urmă, a clacat la loviturile de departajare.

Disputată fără spectatori, pe stadionul ”Vazgen Sargsyan” din Erevan, în condițiile în care Kazahstanul se află pe lista roșie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19, confruntarea a fost dominată de formația noastră. Doar că a fost o dominare sterilă, singura ocazie de gol serioasă fiind la șutul lui Florin Tănase din minutul 20 la care mingea a lovit transversala. Kazahii au izbutit să deschidă scorul în minutul 11, când, Vlad a respins în față balonul șutat de Bukorac, iar Gabișev a trimis în poartă... Nici după pauză scenariul nu s-a schimbat radical. Ceea ce nu e surprinzător, totuși, pentru o formație care își schimbă periodic antrenorii și pe unde jucătorii se perindă ca printr-o gară. Rând pe rând, Tănase, Octavian Popescu, Crețu, Coman și Moruțan nu au reușit să nimerească poarta adversă. Pe acest fond, Vlad a scos la șuturile lui Omirtaev (min. 69) și Șikavka (min. 73), reparându-și astfel eroarea de la gol. Cu chiu și vai, FCSB a izbutit să egaleze în minutul 75, prin Florinel Coman, care a finalizat cu o execuție de clasă o acțiune inițiată de Tănase și continuată de Oaidă (min. 76). Doar că bucuria n-a durat prea mult... Vlad a ieșit cu o minge în corner, iar Vucur i-a „așezat” perfect mingea lui Tattîbaiev pentru un gol care a trimis meciul în prelungiri (min. 90+2)! Și cum cele două formații „au tras mâța de coadă” și în perioada suplimentară de joc s-a ajuns la loviturile de departajare. Capitol la care mult lăudatul Moruțan a ratat și a facilitat astfel calificarea formației din Karagandi. Astfel s-a mai scris o pagină neagră din istoria recentă a FCSB-ului, implicit a fotbalului românesc. Karagandi – FCSB 2-1(5-3 la loviturile de departajare)A marcat: Bukorac (min. 11), Tattîbaiev (min. 90+2), respectiv Coman (min. 76)Au transformat loviturile de departajare: Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski, Tattîbaiev, respectiv Coman. Al. Crețu, Vucur. A ratat: Moruțan Karagandi: Șatski – Gabișev (Kibirai, 61, Nurseitov, 118), Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najarian (Nazimkhanov, 83), Bukorac, Mitosevic (Rustemovic, 83) – Sviridov (Omirtaiev, 61), Șikavka (Tattîbaiev, 82)Antrenor: Andrei FinoncenkoFCSB: Vlad - V. Crețu (Haruț, 91), Al. Crețu, Vucur, Radunovic (Șerban, 46) - Moruțan, Ov. Popescu (Perianu, 113), Fl. Tănase (Dumitru, 88) - Cordea, Ondrasek (Coman, 46), Oct. Popescu (Oaidă, 63)Antrenor: Dinu TodoranArbitru: Dragomir Draganov (Bulgaria)

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg