Dică, reconfirmat de Becali!


    Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Victor Piţurcă, fost jucător şi antrenor al FCSB, a anunţat recent că Nicolae Dică a fost aproape de a fi demis, dar patronul roş-albaştriilor a dezminţit spusele acestuia.

"E aberant. Dacă era, nu vă spuneam eu? Nu întotdeauna am întărit eu poziţia lui Dică la Steaua? Calculele mele le-aţi ştiut voi întotdeauna, exact ca lumina zilei. Tot ceea ce am gândit am spus la tv. Nu mai luaţi în calcul ce spune unul sau altul. Minciuni! N-ai cum să-l dai afară, era pe locul întâi. Ce dacă avea trei înfrângeri la rând? Le-a avut şi din cauza mea, că i-am cerut să facă strategii în aşa fel încât să ne ocupăm de campionat. Cum să-l dai pe om afară când nu e vina lui?", a spus Becali la Digi Sport.

"Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui, că a fost shimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde două - trei meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână", declarase Victor Piţurcă.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
3 anastasia soare png png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg